Aslında bu uygulamayı son birkaç paylaşımdır yapmaya başladım söz olsun sana 15.000'ler kulübüne girdiğinde sana güzel resim paylaşacağım eğer konunu ben açarsam 😉@denizz19 kaç defa konumu açtın bi defa Karadayı ile ilgili fotoraf paylaşmadın?
Kara Para Aşk yayından kaldırılmazsa 15.000'de banada onu paylaşırsın.Aslında bu uygulamayı son birkaç paylaşımdır yapmaya başladım söz olsun sana 15.000'ler kulübüne girdiğinde sana güzel resim paylaşacağım eğer konunu ben açarsam 😉
Kaldırılmaz merak etme.Kara Para Aşk yayından kaldırılmazsa 15.000'de banada onu paylaşırsın.
Ay yapım var kaldırılmaz kaldırılırsa Atv bidaha Ay Yapım dizisi göremezKara Para Aşk yayından kaldırılmazsa 15.000'de banada onu paylaşırsın.
Saol yakupBüyük tebrikler abay.
Saol Atacan kardeşimTebrikler Akın kardeşim, sonunda girdin 10 Bin'ler kulübüne..
TşklerTebrikler
Kardeşim bu arada seni tebrik etmeyi unuttum.Forumda en sevdiğim adamların başında geliyorsun,sevildiğini biliyordursun umarım. Tebrikler.Ay yapım var kaldırılmaz kaldırılırsa Atv bidaha Ay Yapım dizisi göremez
Yalnız benim gülücüğün niye yok alıntıda ? oysa postumda gülücük vardı ?Ay yapım var kaldırılmaz kaldırılırsa Atv bidaha Ay Yapım dizisi göremez
Saol yakup
Saol Atacan kardeşim
Tşkler
En sevdiğim üyelerinin başındasın sende Sevgi saygı aynen karşılıklı kardeşim TşklerKardeşim bu arada seni tebrik etmeyi unuttum.Forumda en sevdiğim adamların başında geliyorsun,sevildiğini biliyordursun umarım.
tebrikler aga
Unutmuşum düzelttim daha iyi bir gülücük koydumYalnız benim gülücüğün niye yok alıntıda ? oysa postumda gülücük vardı ?
Eyw saolasın agatebrikler aga
Yok senin için demedim yanlış anlama, benim postumda gülücük vardı ama alıntında yok. neyse tekrardan tebriklerEn sevdiğim üyelerinin başındasın sende Sevgi saygı aynen karşılıklı kardeşim Tşkler
Unutmuşum düzelttim daha iyi bir gülücük koydum
Anladım ilginç tşklerYok senin için demedim yanlış anlama, benim postumda gülücük vardı ama alıntında yok. neyse tekrardan tebrikler
Jest ve mimiklerime hakim olamıyorum rica ederim.
Tşkler bir kuru tebrik olmadı daha şatafatlı bir yazı beklerdim senden