Aaron Paul, Fathers and Daughters Kadrosuna Katıldı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,849
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Breaking Bad dizisinde canlandırdığı Jesse Pinkman karakteriyle birlikte kariyerinde büyük sıçrama yakalayan Aaron Paul arka arkaya yeni projelerle gündeme gelmeye devam ediyor. 2014'ün ilk yarısında başrolünde yer alacağı Need For Speed filmi yayınlanacak olan Aaron Paul'un yeni bir projesi daha belli oldu.

The Pursuit of Happyness, Seven Pounds gibi filmlerin yönetmeni Gabriele Muccino'nun yöneteceği filmde Aaron Paul'un yanı sıra Oscar ödüllü oyuncu Russell Crowe ve Amanda Seyfried de başrollerde yer alacak.

Hazırlıkları devam eden filmin vizyona gireceği tarih ise henüz belirsiz.

uZYeZEiapKReHA01IKUeRL6o.jpg

Yahu sinemalık yüzü yok ki bunu😕 Yada ben diziyle tanıdığım için sinemaya yakıştıramıyorum(b) NFS filmin belki bir nebze rolü BB'deki kişiliğine uygunluguna yakıştırdım gibi ama ne bilim film yerine dizi çeksin :bağır:

Yahu sinemalık yüzü yok ki bunu😕 Yada ben diziyle tanıdığım için sinemaya yakıştıramıyorum(b) NFS filmin belki bir nebze rolü BB'deki kişiliğine uygunluguna yakıştırdım gibi ama ne bilim film yerine dizi çeksin :bağır:

pinkman iyidir iyidir:)

asıl bryan cranston amcamızı filmlerde görmek istiyoruz adam mükemmel ötesi:)

İmkanı varken niye dizilerle sınırlasın kendini. :) Bence sinemada da çok başarılı olabilir, harika bir oyuncu. Sadece tek bir rolde izlediğim için çok da övmek istemiyorum ama görünen köy klavuz istemez, Jesse Pinkman karakterini mükemmel canlandırdı. :):)

Bu arada kendi yorumumu yapmamışım. :)

Merakla bekliyorum filmi. Şu an açıklanan üç oyuncu da çok sevdiğim isimler. Sırf oyuncular hatrına izlenir. :)