Aamir Khan'ın Yeni Filmi Türkiye'de Çekilecek!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,562
Puanı
1,061
resimid_11836724_16_9_1597041931-880x495.jpg

Hindistan sinemasının dünyaca ünlü oyuncusu Aamir Khan'ın yeni filminde Türkiye sürprizi!

Başrolünde Tom Hanks'in yer aldığı 1994 yapımı 'Forrest Gump'tan uyarlanacak olan 'Laal Singh Chaddha’ filminin coronavirüs salgını nedeniyle yarıda kalan çekimleri Niğde’nin Çamardı ilçesindeki Demirkazık bölgesinde tamamlanacak. 3 gün önce kente gelen ünlü oyuncu, hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı.

Yoğun ilgiden memnun olan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek de yaptığı açıklamada savaş sahneleri için Niğde'nin tercih edildiğini, çekimlerin Ekim ayında başlayacağını ve 300 kişilik bir ekiple 45 gün süreceğini belirtti.

Bilindiği gibi ünlü oyuncu, 2017'de de yeni filminin tanıtımı için ülkemize gelmiş ve 'Kim Milyoner Olmak İster'de de yarışmacı olmuştu.

• Beğendim
Reactions: mesmeso and Dosi
Reis 55 yaşına geldi daha yeni yaşlandı :A Ama hala taş çatlasın 40 duruyor :D
Genellikle uyarlama filmleri sevmem ve karşıyımdır ama konu Aamir Khan olunca zevkli bir alternatif olacak merakla bekliyorusssssss

Ya Forrest Gump’ı da uyarlamazsın, Aamir Khan’ı çok severim ama bu fikir çok yersiz ve gereksiz.

Forrest Gump'ı uyarlamak nedir ya? Şaka gibi. Bollywood, Hollywood klasiklerini uyarlama merakından vazgeçmeli. :(
Ön yargılı yaklaşma :A Memento'nun da uyarlaması yapıldı ve bence baya iyiydi :D He Forrest Gump kült bir eser diyorsan orasını bilemem benim de ilk 5'ime rahat girer ama Aamir Khan da boş değil :A

Ön yargılı yaklaşma :A Memento'nun da uyarlaması yapıldı ve bence baya iyiydi :D He Forrest Gump kült bir eser diyorsan orasını bilemem benim de ilk 5'ime rahat girer ama Aamir Khan da boş değil :A
Memento’nun uyarlamasını da izlemedim ki çok sevdiğim bir film de değildir. Mesele iyi uyarlanıp uyarlanmaması değil aşırı derecede gereksizliği. Dünyanın en çok izlenmiş filmlerinden birini uyarlamanın kime nasıl bir faydası olabilir ekonomik sebepler dışında. :( Uyarlamanın amacı eseri daha geniş kitlelere ulaştırabilmek olmalı ki bu filmle bunun Hindistan için bile olabileceğini çok sanmıyorum...

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Memento’nun uyarlamasını da izlemedim ki çok sevdiğim bir film de değildir. Mesele iyi uyarlanıp uyarlanmaması değil aşırı derecede gereksizliği. Dünyanın en çok izlenmiş filmlerinden birini uyarlamanın kime nasıl bir faydası olabilir ekonomik sebepler dışında. :( Uyarlamanın amacı eseri daha geniş kitlelere ulaştırabilmek olmalı ki bu filmle bunun Hindistan için bile olabileceğini çok sanmıyorum...
Bu açıdan doğru diyebiliriz :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,945
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan