A Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
A Milli Takım‘ın 8 Haziran’da Bulgaristan ve 12 Haziran’da Kazakistan ile oynayacağı maçların aday kadrosu belli oldu.

Kaleciler:Volkan Babacan, Ali Şaşal Vural, Hayrullah Mert Akyüz

Defans Oyuncuları:Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Hakan Kadir Balta, Mahmut Tekdemir, Semih Kaya, Hasan Ali Kaldırım, Emre Taşdemir.

Orta Saha Oyuncuları:Volkan Şen, Gökhan Töre, Hakan Çalhanoğlu, Mehmet Ekici, Selçuk İnan, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Oğuzhan Özyakup, Alper Potuk, Arda Turan, Olcay Şahan, Yasin Öztekin

Forvet Oyuncuları:Umut Bulut, Muhammet Demir, Mevlüt Erdinç, Burak Yılmaz.
TFF.jpg

Ne zaman bu tür haberlere baksam yarısı veya daha fazlası aynı isimler.

Olmuyorsa demek ki daha fazla genç sürüp şansını denemek daha karlı olur diye düşünüyorum.

Kalecileri çok aramışlar mı kim bunlar? :):)

Hasan Ali'nin seçilmesine sevindim. Pek seçilmiyordu herhalde?
Volkan Babacan bilindik zaten Ali Şaşal Vural Eskişehirspor kalecisi, Hayrullah Mert Akyüz'de Adanaspor kalecisi.

Onur, Volkan, Cenk, Tolga varken hadi bunlar formsuzdu en azından son haftalarda Beşiktaş'ın kalesini koruyan Günay Güvenç kadroya katılabilirdi.

Diğer oyuncular da fazla bi değişiklik yok zaten.

Volkan Babacan bilindik zaten Ali Şaşal Vural Eskişehirspor kalecisi, Hayrullah Mert Akyüz'de Adanaspor kalecisi.

Onur, Volkan, Cenk, Tolga varken hadi bunlar formsuzdu en azından son haftalarda Beşiktaş'ın kalesini koruyan Günay Güvenç kadroya katılabilirdi.

Diğer oyuncular da fazla bi değişiklik yok zaten.
Günay'ı almamasına gerçekten şaşırdım.

Forvetlerde iş yok :( Umut ve Burak'in yerine Batuhan Karadeniz'i alsaydi kadroya. Batuhan O ikiliden daha iyi oynardi.

Hakan Balta'yı çağırıp Egemen'i çağırmamak da iyiymiş Fatih Terim Napoli'ye gitse de Ersun Yanal veya Ertuğrul Sağlam gelse milli takımın başına.