A Haber'den Futbol Atağı!Hangi Maçların Yayın Hakkını Aldı?

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
[h=2]A Haber, hangi maçların yayın hakkını alarak futbolda atağa kalktı?[/h]
51085.jpg

[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Zıraat Türkiye Kupası maçları bundan böyle A Haber'de..

A Haber Zıraat Türkiye Kupası maçlarının yayın hakkını alarak futbolda atağa kalktı..

A Haber Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un Zıraat Türkiye Kupasındaki maçlarını ise atv ile ortak yayınlayacak...
[/FONT]

Konuya kesin önemsiz bir ligi almışlardır diyerek girdim ama gerçekten önemli bir iş başarmışlar.

ATV için de çok iyi oldu bu gelişme :)

atv icin gercekten buyuk bir gelisme olmus ama ben olsam atv ile ortak yayın yapmam. yani atv de cok iyi bir reklam yaparak a haberde yayınlarım. boylece a haberinde reytinglerini yukseltmis olurum.

güzel olmuş iki kanalda ücretsiz hd yayın yapıyor benim açımdan iyi oldu maçları hd izlerim...

atv icin gercekten buyuk bir gelisme olmus ama ben olsam atv ile ortak yayın yapmam. yani atv de cok iyi bir reklam yaparak a haberde yayınlarım. boylece a haberinde reytinglerini yukseltmis olurum.

4 büyüklerin maçlarını Atv ile ortak yayınlaması gayet mantıklı alacağı reklam geliri oldukça yüksek olur

ATV Haber adına önemli bir haber :) Maçları takip ederim :)

Her sene olduğu gibi bu sene Kupada iddialıyız :D

bence a haber yeni bir kanal oldugu icin reklam gelirleri üzerine oynamamalılar. a haber uzerine oynamak daha mantıklı olur.

A haber karasal da olmadığından Büyük maçların daha geniş kitleye ulaşması için Atv ile ortak yayınlanması gerekli.
Sonuçta a haberde de yayınlanacak maçlar her halükarda a haberin reklamı yapılmış ve de reytingleri yükselmiş olur

süper bi haber.atv 4 büyüklerin maçlarından iyi reyting yapar hele bide derbi olursa köşeyi dönerler :D

A Haber'den müthiş bir hamle, TRT için büyük bir kayıp! ATV kanalı 4 büyüklerin maçlarında büyük reytinglere ulaşabilir. Ben izlerim maçları arada sırada.