Benle takıl hayatını yaşa
Benle takıl hayatını yaşa
Ben seni bozarım da tipim değilsinBen ciddi halimle mutluyum.
Hem @denizz19 bile bozamadı beni, siz hiç bozamazsınız. Yine ciddiyim aslında yer yer.
Sen nerelerdesin? Hiç gözükmüyorsun. Uğraşacak kimse yok.Ben seni bozarım da tipim değilsin
Giresim gelmiyor pek foruma çok sıkıcı ve iyice klişe gelmeye başladıSen nerelerdesin? Hiç gözükmüyorsun. Uğraşacak kimse yok.
Koyun saç, sen de tipim değilsin.
EvetAaa Darısı Başımıza dizi konusunda sanırım sana demiştim ki bunun gülüyor gibi yaptığına bakma rol yapıyor demiştim sana @mrt-06 hatırlıyormusun ayoll sen umut var derken
Aaa en sevdiğim emojilerden çünkü mesajlarımızın ciddiyetle alakası yok bu emojide beni ciddiye alma goy goy ediyorum emojisiEvetSinsi bir emoji
Bu emojiye ne diyebilirim ki, ne desem yetersiz kalacak zaten... Normalde konuya daha önce yorum yapacaktım arada kaynamış, şimdi fırsat oldu.
O : A'dır ki gerçek bir destan. Gerçek bir şaheser. Kusursuzluğun ve mükemmelliyetçiliğin simgesi. Herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği karşısındakine bir şeyler katabileceği bir başkaldırı. Sistemin has düşmanı ve aynı zamanda kadim bir dostu. Çok yaşa ': A'!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?