"A.Ş.K." Dizisinin Yeni Senaristi Belli Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Nisan Akman'ın yönetmen koltuğuna oturduğu ve Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği A.Ş.K. dizisinin yeni senaristi belli oldu.

Televizyon Dizisi'nden Furkan Söğüt'ün haberine göre Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Aslı Tandoğan, Hakan Kurtaş ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini paylaştığı diziyi 13.bölümden itibaren Ayfer Tunç kaleme alacak.

Ayfer Tunç daha önce Aliye ve Dila Hanım gibi dizileri ve 72.Koğuş ve Usta gibi projelerin senaryosunu kaleme almıştı.

H6hiPD7ila5l6kLaNmpoRCRI.jpg

doğru tercih sanırım ama bu saatten sonra diziyi tolarlayabilir mi bilemiyorum

millet kenan imirzalıoğlu ve hakime hanımın aşıkını izledikten sonra bu diziyi izlemez.
senaristin bu diziyi kurtaracağını sanmıyorum.

bence yeni senarist ilk iş olarak pompişik bir patlama yapsın bu patlama esnasında aslı ile hazal ın rolleri değişsin hazal,aslı nın rolünü alsın ;aslı hazal ın rolünü dizinin tek kurtuluş şansı da bu zaten :)

Bu saatten sonra diziyi biraz zor toparlar :) Diziye belki bir katkısı bulunabilirdi ancak gün değişikliğinden sonra bu durumu biraz zor görüyorum :) Hayırlı olsun,başarılar

dizinin en buyuk sorunu hazal-hakan begenilmedi ve bi çok izliyici ilk bolume bile bakmadi, mesela serenay-cagatay gibi etki yaratmadi.
NOTE: başka sorunlari varda, ama bi taş duz olmasa surreya kadar duz olmaz.

umarım yeni gününde yeni saatinde yeni senaristiyle dizi artış yaşar :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919