A.Ş.K.'ın Günü Netleşti!

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
175
A.Ş.K.'ın günü Kanal D'den önce iç yapımlar ekibinden Türkan Yurdam ve iç yapımlar direktörü Lale Eren tarafından açıklandı.
A.Ş.K. çarşamba akşamları ekrana gelecek,tarihi ise net değil,1-2 hafta içinde yayına girecek.

Bu son gelişme ile kanalın kesinleşmiş akışı şöyle;
Pazartesi: Fatih
Salı: Çalıkuşu-Şans Kapıda
Çarşamba: A.Ş.K.-Merhamet
Perşembe: İntikam-Galip Derviş
Cuma: Kayıp-Beyaz Show
Cumartesi: Arka Sokaklar-Tuhaf Taksi
Pazar: Güneşi Beklerken-Kızma Kazan

Yalan Dünya-Güzel Çirkin-Ben Bilmem Eşim Bilir ve Kapış Kapış'ın ise durumu net değil.

Son düzenleme:
:(

@muffin Eminmisin Yalan Dünya geç saatte girmez yayına üstelik Pazartesi?

Cuma 20.00 uygun bence...

Yalan Dünya kısmı benim yorumum,tabloda başka boşluk kalmadı ya da haftasonuna gidecek,22:00'de yayınlanacak.

:(

@muffin Eminmisin Yalan Dünya geç saatte girmez yayına üstelik Pazartesi?

Cuma 20.00 uygun bence...

Yorum,ben sadece A.Ş.K. haberi kesin diyebilirim,diğeri tablodan çıkıyor.Kayıp dizisi uzun süre yerinde kalır,cuma 20:00 zor.

Yalan Dünya kısmı benim yorumum,tabloda başka boşluk kalmadı ya da haftasonuna gidecek,22:00'de yayınlanacak.

Yorum,ben sadece A.Ş.K. haberi kesin diyebilirim,diğeri tablodan çıkıyor.Kayıp dizisi uzun süre yerinde kalır,cuma 20:00 zor.
İstersen önüne benim yorumum diye ekle, çünkü haber niteliği taşıyor ne de olsa. :)

Bence Yalan Dünya asla PT2`de yayına girmez, çünkü Kayıp dizisi zirveyi kaybedecek A/B`de ve orta halli kalacak. Kayıp Şehir gibi PT2`ye alınır Yalan Dünya gelince. :)

Bana sorarsan Yalan Dünya Çarşamba olmalıydı, şu aşamada zirve şansı bile vardı. En kötü ihtimalle ise 2. olacaktı, Muhteşem bittikte ise zirvede yanlız kalacaktı. :)

Konuyu düzenledim,şimdi daha net oldu.Ben eğer her dizi tutarsa Yalan Dünya'nın geç saatte olacağını düşünüyorum.Tutmayan olursa her gün olabilir.Tabi tutup-tutmadığını anlamak için kasım beklenmeli.

valla hürremin karşısına kim çıkarsa sonu iyi olmaz ne kadar kendisinden haz etmesem de gerçek bu

valla hürremin karşısına kim çıkarsa sonu iyi olmaz ne kadar kendisinden haz etmesem de gerçek bu
Abartmayalım. :)

Pazartesi Çarşambadan çok daha zorlu bir gün. Çoğu dizi gelerek en kötü ihtimalle 2. olur.

Muhteşemin son dönemde reytingleri düşmüştü ama bu sezon yükselir bence. Öyle olsa bile bence 9-10 civarında dolaşır tekrar 15 alması açıkcası zor. :)

Bu akış tutsa bile ocakta x factor ile yine bozulacak,Kanal D az ve öz iş yapmalıydı,yamalı bohça oldu.

Yd can simdi gibi bisey ya hangi gune koysan abde is yapar bence kanal d diger dizilerinin durumuna bakip karar vericek calikusu ve ask da tutmayacagina göre :D

Çalıkuşu bence tek kesin tutacak iş yeniler arasında,diğerlerinin tamamı tutmayabilir.

Yalan Dünya Pazartesi 22.30'da yayınlanabilir bu gidişle ama bence günü Cuma saati 20:00 olmalıydı. Kayıp da Salı pt-2'de yayınlanabilirdi bence.

Abartmayalım. :)
Abartma yok ssdece gercekler
Pazartesi Çarşambadan çok daha zorlu bir gün. Çoğu dizi gelerek en kötü ihtimalle 2. olur.

Muhteşemin son dönemde reytingleri düşmüştü ama bu sezon yükselir bence. Öyle olsa bile bence 9-10 civarında dolaşır tekrar 15 alması açıkcası zor. :)