Star Aşktan Kaçılmaz - Dizi Yorumları

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
thumbnail_1405511072.jpg

Yapımcılığını Erler Film'in, başrollerini ise Pelin Akil, Berk Oktay, Ceren Hindistan ve Onur Öztürk gibi oyuncuların üstlendiği Star TV'nin yeni dizisi "Aşktan Kaçılmaz" bu akşam başlıyor. Dizinin yan rollerinde; Ayten Soykök, Nilay Cafer, Macit Sonkan gibi başarılı isimler de yer alırken senaristliğini ise Mahinur Ergun üstleniyor.

Aşktan Kaçılmaz her Pazar 20:00'da Star TV ekranlarında!

Pelin Akil'ide çok severim ama Aslı Enver karşısında hiç şans tanımam. O nedenle malesef izleyemeyeceğim. Zaten fragmanlarıda çok kötüydü.

Yİnede başarılar.:D

bu dizi tutmaz ilk 3te O HAYAT BENİM KUCUK GELİN GULDUR GULDUR SHOW olur

İzlemeyi planlamıyorum ama reyting olarak kanalını tatmin edecek oranlar alma şansı var bu dizinin. Başarılar diliyorum :)

nefes nefese bir aksiyon. adeta bir holywood filmi. gözlerim bir bruce willis'i ne beliyim bir sylvester stallone'yi aramıyor değil. erler film biliyor bu işi. ekranlardan yayılan buram buram tezek kokusu ile reytingler garanti :) küçük ağa'nın en çok izlenen dizi olduğu ülkede bu dizi tutar nokta net.

Valla bencede Küçük Ağa gibi bi dizi bu kadar izleniyorsa bu dizi hayli hayli tutar Erler Film tüm dizilerinde aynı konuları işliyor ama izleyici yinede izliyor.

Aşktan kacilmazin senaristleri uzayda yaşıyor.))) parasız eğitim istiyorlar tayyip baba onu çoktan yaptı. Biri senariste soylesin)))))

Bu sezonun En iyi köylü dizisi bu dizi büyük ihtimal tutacak zaten koylu dizisi rahat 4 reyting garanti üstüne 3 puanda benden)))

Di,izi güzeldi jenerik'i beğendim ama müzikler düzgün ayarlanmalıydı.Müzik konusunda sıkıntılı bence dizi.

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy