Depresyona sokçan
Okumayız ha bir daha kendine güven kendin yaz sonrası gelir zaten.
Tm biz beğeniriz sen yeterki yaz.aşk olsun benim hatrım içindemi okumazsın küstüm sana
yazmıştım önceden başka foruma ekledim hatta beğenmişlerdi ama sizler
beğenirmisiniz bilmiyorum
Depresyona sokçan
Tm biz beğeniriz sen yeterki yaz.
başkalarının dizilerini açanların senaryolarını hiç oumak gelmiyor içimden
Dizimedya ne yapsın abartı ötesi banlandıbaşkalarının dizilerini açanların senaryolarını hiç oumak gelmiyor içimden
Sen bir dizi yapsana ya.başkalarının dizilerini açanların senaryolarını hiç oumak gelmiyor içimden
kadın eli değince finale kadar ilgiyl okunmuştu vlla ilk senaryo işim baya iyi geçmişti her bölüme farklı 10 a yakın üye yorum yapıyorduSen bir dizi yapsana ya.Senin kalemin iyidir.
Fantastik değilde drama tarzı yap.kadın eli değince finale kadar ilgiyl okunmuştu vlla ilk senaryo işim baya iyi geçmişti her bölüme farklı 10 a yakın üye yorum yapıyordu
bu sefer bölümler bağlantılı gidicek şekilde bir dizi konusu aklımda var aslındaFantastik değilde drama tarzı yap.
Mutlaka forumda ki üyeleri oynat. O zaman bir üye dizide olursa bakmak zorunda kalır senin dizine.bu sefer bölümler bağlantılı gidicek şekilde bir dizi konusu aklımda var aslında
dram olucak ama yabancı dizi tadında olucak yine değişik bir senaryo var aklımda
başkalarının dizilerini açanların senaryolarını hiç oumak gelmiyor içimden
sen niye üstüne alınıyorsun ayoll senaryoyu senmi yazıyorsun bence konusunu açmanda hataaşk olsun çiğdem küstüm sana ya
sen niye üstüne alınıyorsun ayoll senaryoyu senmi yazıyorsun bence konusunu açmanda hata
sana birşey demiyorum cnm senaryoyu yazan kendisi açmıyorsa okuyasım gelmiyor sende kendin yazmadığın ısında baskasının yayınlama bence dizimedya foruma dönünce yazar kendisiama yorumunda ne diyorsun açanların diyorsun konuyu açanda benim
dedim zaten dizimedyaya dizilerini bitir bir dahada bu foruma dizi yazma
dedim
sana birşey demiyorum cnm senaryoyu yazan kendisi açmıyorsa okuyasım gelmiyor sende kendin yazmadığın ısında baskasının yayınlama bence dizimedya foruma dönünce yazar kendisi
senin senaryonu okuyan kişiler okuduktan sonra bileklerini keserler beee hahahbende beceremem ya yazdım bir ara ama ne bilim
beğenmezsiniz diye korkuyorum
Çok iç bayıcı bir şeydir kesin.
Hiç birşeyden memnun olmuyorsun sende.valla ben drama ağırlıklı yazarım polatıda kendime sevgili yaparım
sizede alay konusu olmazmı o zaman
@Çiğdem- bak işte @Harunnn60 yorum yaptı bile daha yazmadan okumadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?