"Aşk Yeniden" Yarın Özetsiz Yayınlanacak!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,850
Puanı
1,061
Ersoy Güler'in senaryosunu ve yönetmenliğini üstlendiği, baş rollerini Özge Özpirinçi ile Buğra Gülsoy'un paylaştığı salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi 'Aşk Yeniden' bu hafta yayınlanacak olan 5. bölümüyle özetsiz yayına girecek.

Dizinin yarın akşamki bölümünde neler yaşanacak göz atalım;
Mukaddes'in Fadik'ten laf almak için söylediği düğün organizasyonu yalanı, kontrolsüz bir şekilde öylesine büyür ki, Zeynep ve Fatih'i daha önce hiç bir şey bu kadar zora sokmamıştır. Dedikodu lobisinin düğün davetine yardım etme bahanesiyle Şekercizadeler’e gelmesi oldukça zamansız bir ana denk gelir. Mukaddes tüm cemiyete rezil olduğunu düşünür. Oysaki herkes halinden oldukça memnundur. Zeynep ve Fatih büyüyen yalanlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanırken, kendilerini bir anda düğün davetinin ortasında buluverirler.

Aşk Yeniden özetsiz yeni bölümüyle yarın akşam FOX'ta!

11044614_815126458567660_1370710510868233860_n.jpg

Kesin mi? :( @Billy Kane Bugün hep normal tanıtıldı özetsiz demiyordu. :(

Umarım yetişebilirim güzel bölüm olacak. :X Neden özetsiz yayınlanıyor acaba. (b)

Sana haber mi yok muhakkak çıkar. :D

Ayrıca özetsiz olursa reytingler düşebilir ve ben başını kaçırıcam ayrıca tekrarı da yok birde internetten mi izleyecem? :T:
butun gun okulda olunca bi insan haberlerin hepsini kaciriyorrr! :(

sen ne ara basladin la. :D

butun gun okulda olunca bi insan haberlerin hepsini kaciriyorrr! :(

sen ne ara basladin la. :D
İyi peki doğru çıksın o zaman ne diyim. :(

Annem izliyordu da bende yanında izleye izleye sevdim geçen bölüm yorum bile yaptım hatta gerçi pek iyi bir yorum değildi sözümü geri alıyorum. .ss Güzel dizi eğlenceli yani. Ayrıca Özge'm tek başına yeter. :love1:

İyi peki doğru çıksın o zaman ne diyim. :(

Annem izliyordu da bende yanında izleye izleye sevdim geçen bölüm yorum bile yaptım hatta gerçi pek iyi bir yorum değildi sözümü geri alıyorum. .ss Güzel dizi eğlenceli yani. Ayrıca Özge'm tek başına yeter. :love1:
o yorumunu gordum o yuzden şaşırdım. :D kiraz mevsimi'de cok iyi başlamak icin gec degil. :F

o yorumunu gordum o yuzden şaşırdım. :D kiraz mevsimi'de cok iyi başlamak icin gec degil. :F
Ama cidden bazı sahneleri çok zorlama. :D

Bu arada şimdi Fox'ta fragmanı gördüm neyse. :A 2. fragmanı yeni izledim son sahnede Ertan bebeği götürüyor o kısım rüya herhalde. 😱 Birde bu evlilik çabuk olmadı mı ya? :D

Yok o kalsın sağol. :A

Ama cidden bazı sahneleri çok zorlama. :D

Bu arada şimdi Fox'ta fragmanı gördüm neyse. :A 2. fragmanı yeni izledim son sahnede Ertan bebeği götürüyor o kısım rüya herhalde. 😱 Birde bu evlilik çabuk olmadı mı ya? :D

Yok o kalsın sağol. :A
derin şevket'in elemanları ile mahalledeki komşuların sahneleri çok zorlama ben netten izlediğim için o kısımları atlıyorum. :D

yarın düzeltirler. :bhr:

4. bölümü izlemedim daha birşey diyemicem. :D

sen bilirsin. :D çok eğlencelidir ama. sıkılırsan bi ara kafa dağıtır aklında bulunsun. :D

Özetsiz olacağını zannetmiyorum, özeti 7 reyting alırken FOX niye kessin özeti :D

Bence karıştırılmış olabilir, özetin olmaması reytinglerin düşmesine yol açabilir. Umarım haber doğru değildir.