NOW Aşk Yeniden - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk bölümün bitişi, ikinci bölümün başlayışı, yaşanan olaylar ve sonucunda da dizinin bitişi... Olaylar birbirine girdi. Tatsız tanışma, tatsız gelişen olaylar derken, iş çığrından çıktı. Şu bir gerçek, Sıla'nın şarkısının çaldığı kısım iyiydi. Tam da yaşadıklarını anlatan bir şarkı. "İyi günde burdasın, dar günde yoksun neden?"

Her bölüm birbirlerine olan sevgileri büyüyor ama söylemeleri içn daha çok vakit var. Bu oyun, her geçen bölüm dizinin daha bir hareketlenmesini sağlayacak. Derin Şevket ile Mukaddes arasında geçecek genel olarak olaylar, ki bunu yeni fragmanda da görüyoruz. İşin içine İrem de dahil olur. Oyun ortaya çıkacak noktaya gelmeye başlar her bölüm ama her defasında Fatih ile Zeynep, paçayı son anda kurtarır.

bu diziyi izlemek istiyorum ama star tv de kaderimin yazıldığı güne
bakıyorum tekrarlarını yakalamaya çalışacam yoksa netten bakacam
sevdim ben bu diziyi

bu diziyi izlemek istiyorum ama star tv de kaderimin yazıldığı güne
bakıyorum tekrarlarını yakalamaya çalışacam yoksa netten bakacam
sevdim ben bu diziyi
KYG'ye netten bak bence, sıkıcı gibi görünüyor. Ama Aşk Yeniden daha enerjik bir dizi ve TV başında da izleyebilirsin.

KYG'ye netten bak bence, sıkıcı gibi görünüyor. Ama Aşk Yeniden daha enerjik bir dizi ve TV başında da izleyebilirsin.
olabilir aslında doğru söylüyorsun kyg ben sıkıcı bulmuyorum
ama aşk yenidende aklım kalıyor açıkcaıs

olabilir aslında doğru söylüyorsun kyg ben sıkıcı bulmuyorum
ama aşk yenidende aklım kalıyor açıkcaıs​
Bence Aşk Yeniden'i TV'den izleyebilirsin @vadikızı, ama sen bilirsin tabii.

Dizinin son bölümünü izledim Zeynep Fatih sahnelerinde bile bazen saçmalamışlar. Dizi böyle giderse bırakırım ben.

Dizinin son bölümünü izledim Zeynep Fatih sahnelerinde bile bazen saçmalamışlar. Dizi böyle giderse bırakırım ben.
ben de şimdi izledim nolmuş lo anlamadım

bu diziden küçüçük ağa havası geliyor umarım onun gibi erken pes etmez reytingte

kaçırılma sahnleri eğlenceliydi
fatihin anası da deruna en deruna gitti
kadın grçekten bayıldı sonunda

Baştan sona renkli bir bölümdü. Çoğu sahnede gülümsedim. Ayrı bir samimiyet vardı. Fatih ile Zeynep'in her sahnesi, ki özellikle de o kar sahneleri izlemeye değer.

Şevket reis, Orhan ile Selin'i nikahladı, ekstradan Fatih ile Zeynep için de nikah kıyıldı. Üstüne üstlük dahası da gelecek gibi. Ortalık iyice karışacak. Neler olacak neler. Ne olursa olsun, Fatih ile Zeynep için iyi şeyler olacağı belli.

İlk 35 dakikayı izledim geçenlerde baya güzeldi sevdim ama devamı gelmedi şimdilik. Keşke şu dizilerimizin saçma sapan süreleri olmasa da sevdiklerimizi izleyebilsek.
Özge Özpirinçci harikaydı.

İlk 35 dakikayı izledim geçenlerde baya güzeldi sevdim ama devamı gelmedi şimdilik. Keşke şu dizilerimizin saçma sapan süreleri olmasa da sevdiklerimizi izleyebilsek.
Özge Özpirinçci harikaydı.

Sen bu kızı nerede izledin de böyle hayran oldun.
Melekler Korusun diyeceğim ama onu izlemesin sen.