Aşk yangını Final yapıyor

ayy vlla bundan hiçbirşey anlamıyordum diğer senaryolarında yine biraz anlıyorduk ama bu olmamıştı gerçektende

10 ağustostan nefret ederim.Geçen sene okulum o tarihte başlamıştı ve bi yararı da pek olmadı ben kendim çalıştım özel ders aldım falan.

Başarılar pompy

Oda darbe girişiminden dolayı bu kararı verdim

Arka sokakların konusu ağustosta çıkar r
Bu tür konuları beceremiyorsun. Polisiye yaz sen.
Ayrıca 10.bölümde bitiyor demişsin ama ben okumam bu diziye. Hemen erken final yap. acil finaller olur ya.
Az sözümü dinle.

Ayrıca 10.bölümde bitiyor demişsin ama ben okumam bu diziye. Hemen erken final yap. acil finaller olur ya.
Az sözümü dinle.
Renkli hayat adlı dizi 26 temmuzda başlıcak Besiktası senaryoda kurtarmak için verdim zaten aşk yangını erler film dizisinin sonu gibi olucak
Kösem sultanın sezon finalini nasıl yazıcağımı görüceksiniz bunun final tarzı öyle gibi olucak @Harunnn60 @Çiğdem- besiktasi kurtarman için iki hak verdim 5.bölümde final ve beşiktaş ın alt yapısı hastahanede komada
Portekizli oyuncusu yaşıyor benim senaryoda elim her ele uzanır tecavüz suçundan hapse atar yasemin püsküllünün her yerde adamı var tf f uefa spor bakanlığında genel kurmayda askeri kuvveti ve polisi bile elinde tutuyor yargı din siyaset her yerde adamı var
Beşiktaş öĺürse hepsi birden
Fenerbahçe şligine direk
Konya 3 .ön elemeden başlıçak
Basak şehir uefa gruplardan
Ve kasımpaşa uefa avrupa ligi 2.ön
eleme turu
Osmanlı spor 3.ön eleme turundan

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Az sözümü dinle.
Dinlicem ama bakmıcağın için yeni oyuncular bulcaksin kimsede korkudan gelmeyince ciğdemin en yakın arkadaşı konseyden barış konseyinden ve korku filmine hazır olun finalde yasemin püsküllü ve ailesinin basındaki adamı yakalanınca bu kişinin adı idamcı adı herkesi düğünde her yer var finalde hedefinde yani o 15 temmuzdakinden olanın daha korkucusu olucak iç savaş
Ve bunu fırsat bilen transilvanya adı kont typhoon kara gece
@Harunnn60 @Çiğdem- @Yiğitt @beyazsoy

@beyazsoy yorumun ne

Doğru hikaye bundan sonra ülkede iç savaş çıkarmaya çalışanlar olacak. darbe sonrası aleviler öldürülüyor diye haberler çıkmıştı ama bodoslama gitme biraz hikaye oluştur

Doğru hikaye bundan sonra ülkede iç savaş çıkarmaya çalışanlar olacak. darbe sonrası aleviler öldürülüyor diye haberler çıkmıştı ama bodoslama gitme biraz hikaye oluştur
Zaten bu final hikayesi olucak ve son sahnede fitre acımıcak gerdek gecesinde canlı canlı evi yıkçak o saldırıda hamile kalan nargileyide ve kendini de gömer canlı canlı ve bıçaklar karnından Ardından oda kendi karnına sıkar kan kaybından ölürler ve yasemin ve ölürler gerdek gecesinde tuttuğu topraktan ölen sarımsak ve doğan bulucu arian o ağızdaki toprağı çıkartırlar ve canlanırlar ikinci gerdek gecesinde h otelde olur
Yasemin püsküllüde yakalanır ailesi ölmüştür
Ama sonuç bu içtiği uyuşturucudan zehirlenen serumun içine bonzai atmışlardı ve her yerinden hotel sahibi tarafından bicakaniyor ve patlatıyor hotelide
4.bölüm final fragmanı
Düğünde nargile ve çetesi çıkışta topluca gömülecek sevgilileriyle beraber canlı canlı ve yakicaklar
Yani sonu kötü son çarşamba günü