Mini dizi olan aşk yangını 10.Bölümde final yapıcak 10 ağustosta final bölümüyle gelecek @Harunnn60 @Çiğdem- @beyazsoy 1
Uzatma bence erkenden bitir acı bize))Mini dizi olan aşk yangını 10.Bölümde final yapıcak 10 ağustosta final bölümüyle gelecek @Harunnn60 @Çiğdem- @beyazsoy 1
Oda darbe girişiminden dolayı bu kararı verdimÇok şükür.
Arka sokakların konusu ağustosta çıkar rUzatma bence erkenden bitir acı bize))
Bu tür konuları beceremiyorsun. Polisiye yaz sen.Oda darbe girişiminden dolayı bu kararı verdim
Arka sokakların konusu ağustosta çıkar r
Renkli hayat adlı dizi 26 temmuzda başlıcak Besiktası senaryoda kurtarmak için verdim zaten aşk yangını erler film dizisinin sonu gibi olucakBu tür konuları beceremiyorsun. Polisiye yaz sen.
Ayrıca 10.bölümde bitiyor demişsin ama ben okumam bu diziye. Hemen erken final yap. acil finaller olur ya.Az sözümü dinle.
Dinlicem ama bakmıcağın için yeni oyuncular bulcaksin kimsede korkudan gelmeyince ciğdemin en yakın arkadaşı konseyden barış konseyinden ve korku filmine hazır olun finalde yasemin püsküllü ve ailesinin basındaki adamı yakalanınca bu kişinin adı idamcı adı herkesi düğünde her yer var finalde hedefinde yani o 15 temmuzdakinden olanın daha korkucusu olucak iç savaşBu tür konuları beceremiyorsun. Polisiye yaz sen.
Ayrıca 10.bölümde bitiyor demişsin ama ben okumam bu diziye. Hemen erken final yap. acil finaller olur ya.Az sözümü dinle.
Doğru hikaye bundan sonra ülkede iç savaş çıkarmaya çalışanlar olacak. darbe sonrası aleviler öldürülüyor diye haberler çıkmıştı ama bodoslama gitme biraz hikaye oluştur
Zaten bu final hikayesi olucak ve son sahnede fitre acımıcak gerdek gecesinde canlı canlı evi yıkçak o saldırıda hamile kalan nargileyide ve kendini de gömer canlı canlı ve bıçaklar karnından Ardından oda kendi karnına sıkar kan kaybından ölürler ve yasemin ve ölürler gerdek gecesinde tuttuğu topraktan ölen sarımsak ve doğan bulucu arian o ağızdaki toprağı çıkartırlar ve canlanırlar ikinci gerdek gecesinde h otelde olurDoğru hikaye bundan sonra ülkede iç savaş çıkarmaya çalışanlar olacak. darbe sonrası aleviler öldürülüyor diye haberler çıkmıştı ama bodoslama gitme biraz hikaye oluştur
Harun yüzünden düştü ve final yapıyorNiye bu kadar şiddet))
Daha düzgün diziler yaz.Harun yüzünden düştü ve final yapıyor
Sevmedide @Harunnn60 bende Bilgisayarım dan oldum sihirli annemde msinirimb
Ama besiktasin sonu geldiDaha düzgün diziler yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?