Aşk Yangını 3.Bölüm Büyük Katliam

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,379
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
3.Bölüm
Özel üniversitesi patlamasından kurtulan sarımsak ve doğan bulucu ve arian la beraber nogut diğer öğrenciler ağır yaralıdır öğretmenler ve o üniversitenin ekibide ölmüştür patlamada beşiktaş takımı hedeftedir stadına kadar futbol oyuncuları ve başkanları ve ekibine kadar suriye nin pkk nın silahlı kolu ve cihad ve sela ve ezan tekbir sesleriyle imam çağır polisle bir olan halk besiktaşı darbeci ilan eder taraftarlara kadar
Ve bu olay arianın ve emir yukcunünn vurulmasından sonra
Ortalık karışır beşiktaş ın stadını koruyan her yerini tekbir sesleriyle taranır her taraftarı asarlar bıçaklada kesip kanını patronuna yollarlar
Sokakta beşiktaş taraftarları taraftar grubu çarşı katledilmistir
Beşiktaş futbolcuları da başkanları ve ekibide kesilmiştir beşiktaş stadını patlatıp yerle bir yapan kişi oraya ıslamiyet bayrağı asar ve adînıda deli ıbrahim avmsi yaparlar taksimdeki gezi parkı katliamıda meydana gelir
Beşiktaş kolejinden arkadaşını almaya giden sarımsakın çete arkadaşı
Ama sırtından bıçaklar ve kanıt kalmasın diye yakarlar ve gömerler canlı canlı
Yasemin püsküllü tff ye beşiktaşlı oyuncuların kellesi gelir aileleriyle beraber Darbeci takım ve taraftarının sonu bu ıstanbul il emniyet müdürü
3.Bölümün sonu
@Harunnn60 @Çiğdem- @Yiğitt @denizz19 @papuleoo @cookies @MayısKralı @beyazsoy @destere @Forumdash @eskici @Doğu @MasacRE- @batuhankaralar @sürgünüm

Bir beşiktaşlı olarak beşiktaş stadını patlamana sevinmedim
Ama onun dışında gündem bakımından güzel ve kısa olmasıda iyi

@ozgur2113

Bir beşiktaşlı olarak beşiktaş stadını patlamana sevinmedim
Ama onun dışında gündem bakımından güzel ve kısa olmasıda iyi
Haruna sinirimden yaptım ve sihirli annemden sonrA o hitlere yani 3.000 hitlere ulàşamıyorum lacivert diziside sihirli annemi hatırlattı laptopu çarptım bozuldu diye böyle bir senaryo yazdım vadicilere peline ve haruna kız

aaa sen ne istiyorsun beşliktaştan futbolculara zarar gelmesin 😵

aaa sen ne istiyorsun beşliktaştan futbolculara zarar gelmesin 😵
İdam gelirse ne olucağını yazdım o cezayı tecavüzcere vermezler sihirli annem dizisinide idam etti denizin diziside onu hatırlattı Harunnn60 da eylülde yaz dedi bir kere hazirana kAdar ara verdikte ne oldu pelinden dolayı
Arka sokaklar kanal den konulmuştu kanal d nin fikrinden emin olana kadar halkın polisini haziranın sonuna kadar uzattım

@Çiğdem- geçen yılı biliyorsun bu senaryo sinirden

Son düzenleme:
İyi eski halkın polisi geri geldi. Türkmenistan Rusya sana göre değil pompy.
))

@Harunnn60 madem reytingim düştu
Bende beşiktaş ın üstüne oynadım gömülen ve yakılanlardan kusturan olurmu bilmem

Kurtulan olurmu bilmem

Yasemin püsküllü den ihanet tuzağı
Fitreden ayrılan nargile ve doğan buluşunun kayıp sevgisi ama sarirmsak ı bulmuş içine atıtlan cinsellik hapın ve sormuşlar ama vuruyorlar ikisi birden dudak dudağa düşer ler ayıramazlar japon yapıştîrmışlar
Fitre ve sarımsak o hallerini görür basında guvendim ona vay ihanetçi öldürecek onuda artık o çetede değilim o çetede ölücek ama ilk önce o çete bilinen hedef ardından onlar
@Harunnn60 @Çiğdem- @Harunnn60 @beyazsoy @Yiğitt 4.bölümü favoriforumumda çarşamba günü @xemrexxx @ozgur2113

bekliyoruz cnm