Aşk Yangını 2.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,379
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
13699392_10206754575042469_1136576788_o.png

2.Bölüm
Rus örgüt doğan bulucu hoşlandığı kıza gerçeği söylerim der diye tehdit eder
fitrede ise rus örgütünü tehdit eder sizin yüzünüzden sevgilimden oldum bütün kirli çamaşırlarınızı ortaya çıkarıcam
polislere fena göz dağı örgüt ulaştırma bakanlığınını arayıp ailesiyle beraber tehdit ediyor sizi devlet bile koruyamaz
nogut rusyadan istanbula gelen sevgilisiyle buluşacaktır ama bir anda türkmenistanlı ailede doğan bulucunun ekibini takibe almıştır fitre olayda barda bir şişeden fazla bira içmiştir sarımsaka gerçeği anlatan doğan bulucu fitre aldatmadı nargileyi hepsi tuzaktı ve anlayınca bide bomba vardır görüntülü bomba hiç bir yerden fırlıyamazlar sarımsak sen uzak dur bence
sarımsak asla sen ölümün dibindeyken ben uzak duramam ya ikimiz beraber ölücek yada ikimiz sağ salim çıkacak makasla bombayı keser ve imha eder bide üstü üstüne dudak dudağa öpüşürler barı bombadan kurtarırlar nargile sinirlenir sarımsağı çeteden atar ihanetten
özel üniversite adında bir yerde siyaset fakültesinde okuyordur nogut doğan bulucunun eski üniversitesinden arkadaşıdır sınıf Arkadaşı ingilizce hazırlıktan A2 kurundandır
eski hoşlandığı kızda üniversitedir k onunla kıskandırmak istediği kızla aynı üniversitede devam ediyor bitanesi amasyalı adı ramanya adanalı olan kızı adı arian gözen
ordaki kızla konuşmak için esver beyle konuşmak için giderler
ama devletin kanalı rus selamı var deyip patlar karanlık gazetesi pararel gazetesi hedefi basına çeviren bir deli bir aşık hatta nargileye dediki her sen beni affetmezsen istanbulu bile yakarım hatta televizyonu açan sarımsak o sırada patlıyan televizyon emniyette çıkan yangın ve bir keskin nişancı yakaladığı adamın ölmesi
hoteli bile patlatmaya çalışıyorlar yine sarımsakla doğan bulucu engelliyor olayı ve nargileye kanıt gösteren türkmenistanlı aileyi hedef alır rus konsolosluğunuda patlatır fitre aşkı için
nargile doğan bulucunun tandığı görünce inanır nargilenin çetesini bombadan kurtarır canlı bombadan doğan bulucu
nogutla görüşen aldatılıyorsun ailen saklıyor hatta suçu fitreye attı esver bey saldırıya uğruyor ailem
kim bu patlatan
nargileye mesaj gelir gerekirse o nogutu ve ailesinide yok edicem
yandık geçmiş ola üniversitede tehlikede buraya bulaşırsalar aşiret rahat bulatmaz mikolenta aşireti
arian gözenin aşireti kızı yani küçük hanım ağa ve beşik kertmesi var adamları tehlikeli
yani yandığımız anahtarıdır pdrm bölümünde canlı bomba hemde öğrencisi ve siyaset bölümünede hedef gelicektir.
2.Bölümün sonu
@Çiğdem- @Harunnn60 @beyazsoy @sürgünüm @Yiğitt @MayısKralı @GunesinOglu

hiçbirşey anlamadım ben bu aşk yangınından cnm :F
@Harunnn60 bende şu başıma açtığım dertten kurtulmaya çalışıyım hatta forumun başına dert açtım bodrum lisesi dizisini rüyamdan yazdım o rüyanın sırrı erkek muhabettine girer
üniversitedeki arkadaşımdan aldığım bir tehdit sırlarımı açığa çıkardı zorla o sırı herkese söyleriz dediler
@Çiğdem-

@Harunnn60 bende şu başıma açtığım dertten kurtulmaya çalışıyım hatta forumun başına dert açtım bodrum lisesi dizisini rüyamdan yazdım o rüyanın sırrı erkek muhabettine girer
üniversitedeki arkadaşımdan aldığım bir tehdit sırlarımı açığa çıkardı zorla o sırı herkese söyleriz dediler
@Çiğdem-
Ben bu diziyi okumayacağıım. :D Sen acilen final yap bence. Çok karışık. :D

özel durum var kız meselesi benim hoşlandığız kız tipinde dört kız var 3 istanbulda bir tanesi bodrumda onları ortaya çıkarırız dediler onur enisin soy adıyla aynı bodrum lisesi altında erotik dizi yaz dediler bende açığa çıkmasın diye hatta forumda yayınladım git kaanın yengesine yakalan oda sinirlendi senide forumuda da dava ederim dedi o o karakteri bombacı rüyamda iç çamaşır da BOMBA GÖRDÜM OLAN OLDU ONU EKLEDİM yani bu işin anlamı bu

@Harunnn60 @beyazsoy

O lisedeki arkadaşım nasıl anladı

hiçbirşey anlamadım ben bu aşk yangınından cnm :F
Harunnn60 yüzünden beşiktaş yapıcak

Aseratın ekmeğine yağ sürüyorsun

3.Bölüm fragmanı
Nice de beşiktaş ın maçı vardır benficayla
Kartal sembolü olan üç takım giresunsporda lazio ya karşılaşır
Rus maçlarında trabzonspor mücadelesi

Cska moskova
Karabağ
Trabzonspor
Nice

Erivan
Osmanlıspor
Galatasaray
Zürich

Başakşehir
barcelona
Lyon
Sporting lizbon
Torku konya
Manchester united
Marsilya
Paok
Salı günü favoriforumumda @xemrexxx @Harunnn60 @beyazsoy üçüncü böl7müyle favoriforumumda süpriZ böl7müyle aşk yangını

Son düzenleme:
O lisedeki arkadaşım nasıl anladı

Harunnn60 yüzünden beşiktaş yapıcak

Aseratın ekmeğine yağ sürüyorsun

3.Bölüm fragmanı
Nice de beşiktaş ın maçı vardır benficayla
Kartal sembolü olan üç takım giresunsporda lazio ya karşılaşır
Rus maçlarında trabzonspor mücadelesi

Cska moskova
Karabağ
Trabzonspor
Nice

Erivan
Osmanlıspor
Galatasaray
Zürich

Başakşehir
barcelona
Lyon
Sporting lizbon
Torku konya
Manchester united
Marsilya
Paok
Salı günü favoriforumumda @xemrexxx @Harunnn60 @beyazsoy üçüncü böl7müyle favoriforumumda süpriZ böl7müyle aşk yangını
bekliyoruz :F

Son düzenleme: