Aşk Yangını 1.Bölüm Yeni Dizi

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,410
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
1.Bölüm
BİR buluşma sırasında olanlar bir anda olan bir yangın romantik piknik yapmak isteyen birisi izin vermez
Türkmenistanlı aile o rusyadaki kişi kimle aldattıysa ölüyor bir tanesi çekme köy emniyetinde rus büyük elçiliğinden buyüzden sürülen polis ve bide kız açığa alınınca fuhuş çetesine düşmüş kazara o polisi bulamayan ekibi ama o fuhuş çetesini ihbar eden bir kişi adı haydar efe kişi askerdim selimin ekibinden ve ama dur durak bilmezler kötü polisler peşlerine düşmüştür tek gecelik ilişkilerden hamileler çetesi ortaya çıkar hedefi şimdide gülçendir kızı tavlayıp yatağa atıp ve terk eden bir çete ama o sırada Dilan zor ve düğün yapılacaktır
şahitler müezzin ve simitçi ve imam nikahıdır ama kız defalarca kandırlırmış timur atmaca ve ekibi tarafından
Nargilenin çetesine sarımsak üyedir bir üniversitenin kız çetesidir çetenin e lideri fairy çok zekidir hepsi çalışkanlardan olan çete Alex tir birisi brezilyalıdır ve gülçen ve ekibi nargilenin sevgilisinin peşine düşer gülçene aşık olan oğlan ve onunda çetesi onun adı pati can
bir yerden Türkmenistanlı kız nogutun sevgilisi okulundaki erkeklerin polise haber yollar ama fotoğraF Başına dert olur harem kuracağını dünya biliyor eğer bu olay türkiyede duyurulsa bitersin holdinginde biter sende peşlerinden gelen polisler ticaret odasındadır istanbulda c4 koyarlar ailelerini almaya gelmişken bomba patlatırlar
zaman üniversitesini polis basar nargilenin sevgilisini tecavüzden ararlar ve arkadaşlarını nargile kızar ve ayrılırlar
ambulanslar gelir ve bide ölenler yararılar olay yeri incelemede gerir
nargile beni çiçekle kandıramazsın romantik yemeklede verdiği hediyeyi kafasına fırlatıp gider yani üstüme gül koklamazdın yalancı
sarımsak bütün erkekler aynı bide kızların hamile olması sinirleri bozar ve bide onlarla başlayp ama yarım dönem geç başlıyan birisi sarımsağa aşık olmuştur o herşeyi biliyordur gülçenede sözü vardır onun peşindeki erkeği bulacak diye o yardımcı erkeğin adı doğan bulucu ve ekip kurar aldatma suçundan nargile adlı sevgilisinden ayrılan fitre sevgilisi nargilede inanmadı ve terketti
1.Bölümün sonu
@MayısKralı @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @destere @ozgur2113 @beyazsoy @cookies @papuleoo
@eskici

isminden dram dizisi gibi görünüyor ama yine içeriğe polisiye doldurmuşsun @pompy
:F :F :F
sebep bu birisi erotik çete suç bir zavallıya kalıyor fitreye sevgilisi ayrıldı aldatma yüzünde hamileler ordusu var türkmenistanlı olsaydın sevgilin aldatsa bile ayrılamazdın erkek orda istediğini yapabillir
doğan bulucu öğrenci çetesi iyilik için

@Çiğdem- son sahneye şaşırdınmı normalle bombala bitirirdim budefa söz verdi hoşlandığı kızın baş düşmanına gerçeği nihayete kavuşturacam diye

@Harunnn60 nediyorsun yorumun ne @MayısKralı

Son düzenleme:
Çetenin amacı nedir anlaşılmıyor neden kızları hamile bırakıyor

Olmaz saçma olur daha iyi amacı olmalı mesela bir kız bunu teekedince bakire kızları kaçırıp tecavüz edip öldürüyordur. seri katil ve Sapçıkların kendilerince mantıklı amaçları vardır

Olmaz saçma olur daha iyi amacı olmalı mesela bir kız bunu teekedince bakire kızları kaçırıp tecavüz edip öldürüyordur. seri katil ve Sapçıkların kendilerince mantıklı amaçları vardır
yavaş yavaş çıkacak sebep belli değil

@emree-29

Son düzenleme:
Reyiz seni kırmayıp okuyorum ama bir şey anlamıyorum valla. Cidden beynim yanıyor anlamaya çalışırken, biraz daha anlaşılır yazsan olma mı?
lisedeki arkadaşıma yakalandım anlaşılır yazdım diye oda admine şikayet etti beni tam diziağır ablikti 500 hitti @beyazsoy tercüme eder harunda eder ortalıkta yok konusu belli zaten türkmenistanda bir kız istanbulda okuyor rusyada çalışan sevgilisi var olanın geleneği erkek aldatsa bile evlenicekmiş sürekli aldatıyor ve hamileler ortaya çıkınca suçu istanbulda başka üniversitedeki erkeğe atıyor ve nargile çetesine diyorki gülçen baş düşmanınızdır doğan bulucu ise gülçene söz veriyor ama o da sarımsak adlı kızdan hoşlanıyor

lisedeki arkadaşıma yakalandım anlaşılır yazdım diye oda admine şikayet etti beni tam diziağır ablikti 500 hitti @beyazsoy tercüme eder harunda eder ortalıkta yok konusu belli zaten türkmenistanda bir kız istanbulda okuyor rusyada çalışan sevgilisi var olanın geleneği erkek aldatsa bile evlenicekmiş sürekli aldatıyor ve hamileler ortaya çıkınca suçu istanbulda başka üniversitedeki erkeğe atıyor ve nargile çetesine diyorki gülçen baş düşmanınızdır doğan bulucu ise gülçene söz veriyor ama o da sarımsak adlı kızdan hoşlanıyor
Gülşen Türkmenistanlı mı önce onu açıklığa kavuşturalım? :) (Gülşen diye Türkmenistanlı kız ismi mi olur, o da ayrı tartışma konusu)

@beyazsoy sürgünüme tercüme edermisin

Gülşen Türkmenistanlı mı önce onu açıklığa kavuşturalım? :) (Gülşen diye Türkmenistanlı kız ismi mi olur, o da ayrı tartışma konusu)
gülçen türk türkmenistanlı kızın ismi nogut

jenerik nasıl

Son düzenleme: