Aşk ve Umut'un Çekimleri Sona Erdi! | Kanal D

ozmoturk

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,539
Puanı
460

Kanal D'nin Focus Film imzalı sevilen günlük dizisi Aşk ve Umut, final yapmaya hazırlanıyor.

Aşkın ve umudun öyküsünün anlatıldığı ; yönetmenliğini Reyhan Usta, Mahmut Kaptan'ın yaptığı ; başrollerini Hakan Dinçkol, İlayda Orkut, Eda Elif Başlamışlı, Furkan Okumuş, Zeynep Melis Girşen, Erdem Adilce'nin paylaştığı yapım 26 Eylül 2022 tarihinde ekran yolculuğuna başlamıştı.

İlk sezon ortasında kadın başrollerinin ayrılığı sonrası yeni oyuncular ve senaryoyla yola devam etmeyi başaran dizi 2. sezonunda ilk sezondaki reytinglerini almakta zorlanıyordu. 23 Ekim'de 2. sezonuna başlayan dizinin çekimleri bugün sona erdi, 15 Mart Cuma günü yayınlanacak 285. bölümüyle ise son kez ekrana gelecek.

Aşk ve Umut, yeni bölümleriyle hafta içi her gün 16.00'da Kanal D'de...

Son düzenleme:
Vay be şaşırdım aslında ara sıra 0.90-1 reyting alıyordu kanal ne bekliyordu ki esra zuhal didem karşısında 3-4 reyting almasını mı 🤔🤔

Vay be şaşırdım aslında ara sıra 0.90-1 reyting alıyordu kanal ne bekliyordu ki esra zuhal didem karşısında 3-4 reyting almasını mı 🤔🤔

Alaca isimli dizi vardı, çekimleri devam ediyor mu bilmiyorum, Kanal D'de yayınlanacaktı. Belki onu koyarlar yoksa dizi tekrarı
Bu kadar arkasında durulmuşken hiç değilse 2. sezonu tamamlasalardı.

İyi gidiyordu aslında kanalın beklentisi neydi acaba

Geçen sezon 1.3'leri görmüştü, bu sezon toplasan ya 3 ya 4 kere 1'i geçmiştir. Sıfır maliyetle dizi tekrarı koymak işlerine geliyordur.

Erdem'i acilen bir yaz dizisinde başrol olarak görmek istiyorum.

Reactions: AhmetBayram
gönül'ün durumunu bir sonuca vardırmazlarsa hiç şaşırmam.kadın kaçırıldı ama göstermiyorlar madem diziden ayrılacaktı (belli değil ama görünen bu) cihan arabada bir kurşunla işini bitirseydi en azından karakterin durumu belirsiz kalmazdı öldü derdik,günlük dizi klasiği işte

neyse kadın çıktı ortaya ama kaçırılıp kurtulduktan sonra polise değil cihan'ın yanına gitti

285'te final diye yazıyorlardı nette, son bölümlerde telefonu sansürlemeyi unutmuşlar 20 Aralık yazıyordu tarihte. Az daha çekseler sezon bitecekmiş

Reactions: offensive
57 hafta çekmişler, 60'a tamamlasalar da 300 bölüm olsaydı hiç değilse. Böyle ortada kalan bölüm numaralarından nefret ediyorum 💩

Ne diye sezon ortası final yaptılar onu da anlamadım, son 2-3 haftayı saymazsak çekimler bittikten sonra reytingleri yükselmişti
Mart'a kadar getirmişsin sezon sonuna kadar gidebilirlerdi.

Reactions: offensive
Geçenlerde işe gidememiştim biraz maruz kaldım bu diziye.
@ozmoturk o hamile kızın kafasına vurmuşlardı kasa soyulurken onlara ne oldu?
En son Sıla’da parktaydı görüntü yere düşmüştü kaçırılma durumu vardı ama başrol oğlan yetişmişti. Onların olayı ne alemde?

Çok önemli bir dizi gibi spoiler koymana bittim
Ben de sana uyayım 😛

Hamile kızın kafasına vurmadılar, hamile kıza ilaç içirip kasanın içindeki evde çalışan sarı kıza ait saç örneği içeren kolyeyi almaya çalışıyorlardı ama çay dökülünce ilaç içmemiş uyanmıştı o yüzden. Beni tehdit ediyorlar, evi soymamı istediler diye sıyrıldı işin içinde Ceylan yani Seda
Ama o eve giren adamı konuşturdu Ege yani hamile kızın kocası, o sayede olayları çözdüler. Son haftaya kardeşinin katilinin evde çalıştığını bilerek giriyorlardı. Tabi çocuk düştü, üstelik çocuk da Ege'den değil, Seda Melis'e yardım edip başkasının bebeğini alacak şekilde plan yapıyorlardı.

Sıla olayında da, Sıla'nın kardeşi Bahar'ın başrol oğlan dediğin Kuzey'in ablasını balkondan attığı görüntüler vardı. O olay açığa çıkmadan Sıla'nın Kuzey'in yengesi Feraye'nin kızı olduğunu öğrendi Sıla'nın annesi ve kardeşi ( Cavidan - Bahar ) Onu kaçırıp susturdular şimdilik ama Kuzey peşlerindeydi. Bahar'da zorla Kuzey ile evlendirilmişti ve boşanmamak için direniyor. O onu, o diğerini tehdit ede ede haftalar geçti

Reactions: Dosi
Final haberi için ayrı konu açsana daha iyi olur.

Reactions: ozmoturk
Senin için önemliymiş işte ama haklısın haftalık dizi gibi değil ve bu dizilerde eski bölümlere bakılmaz

Bu kez spoi belirtmeden yazayım

Dur beynim yandı
o kıza beni zorladılar demişlerdi evet ama diğer adam kafasına vurup bayılttı diye hatırlıyorum. Hatta sonra o kızın abisi geldi ne yaptınız dedi Ceylana, ondan sonrası yok bende. Demek bebek gitti, beklenen son (bu mevzu ile alakalı anlattığın isimlere hakim değilim
)
Edit: tekrar okuyunca anladım konuyu

Sıla mevzusunda ise o video yok oldu anlaşılan. Yere düşünce alırlar sandım.Günlük dizilerde olaylar asla çözülmez ama o maruz kaldığım iki gün olaylar hızlı ilerleyince dikkatimi çekmişti, meğerse finale doğru gidiyormuş diye

Video yok olmadı, Feraye'nin arabasından o videonun olduğu USB bellek ve Feraye'nin Sıla'nın kızı olduğunu anladıkları fotoğrafı çaldılar ama Feraye gelip bunları Kuzey'den boşanmakla ilgili tehdit edince Feraye'yi kaçırdılar. Feraye kızının yerini öğrenmek için Bahar ve Cavidan'ın kaçırdığını söylemedi ama Kuzey onu takip edip bu hafta herşeyi çözecek final olduğu için

Reactions: Dosi
Teşekkürler bilgi için. Toplam 20 dakika maruz kaldığım dizinin final bölümünü izlemeyi düşünüyorum