Show Aşk ve Gurur - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,303
Puanı
1,060
Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan, başrollerini Mert Fırat, Damla Sönmez, Alper Saldıran, Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar ve Levent Ülgen gibi isimlerin paylaştığı dizi Aşk ve Gurur bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği, Yeşim Aslan, Caner Yalçın, Memet Güzelbeyoğlu gibi isimlerin senaryosunu yazacağı dizinin yönetmen koltuğunda Taner Akvardar oturacak.

Diziyle ilgili yorumlar bu başlık altında yapılabilir.

https://twitter.com/x/status/838147063992836096

Az biraz izledim, oyunculuklar eh işte ama senaryo çok ağır en fazla 4 bölüm veriyorum

Adi efsane listem nerde ??

Tekrarına bakarım belki
nasıl gidiyor

Kadın gerçekten çok iyi bir oyuncu daha önceden hangi diziden hatırlıyorum bilmiyorum ama çok tanıdık geliyor.
laptopum yarin geliyor az sabret isveçli çikinella

Twitteeda gördüm tekrarini izlicem ben de
BeyaZ gelincik- kösem- bizim yenge- kapaliçarsi dizilerinden biri olabilir totalcan

laptopum yarin geliyor az sabret isveçli çikinella

Twitteeda gördüm tekrarini izlicem ben de
BeyaZ gelincik- kösem- bizim yenge- kapaliçarsi dizilerinden biri olabilir totalcan

Oyy teyzemm senin laptobunmu arızalandı bende diyorum bu emrenin çene niye düştü

evet izledim diziyi bayıldımm çok güzeldii mert fırat ve alper saldıran harikaydı damla çok güzeldi senaryo harika yalnız daha ilk bölüm ilk sahneler öpüşme ne mana arkadaş o kısmı
sevmedim

Tekrarını izliyorum bence dizi gayet güzel ve samimi olmuş. He devamlı izlemem sanıyorum ama denk gelirsem bakarım. Tutacağını düşünüyorum

Tekrarını izliyorum bence dizi gayet güzel ve samimi olmuş. He devamlı izlemem sanıyorum ama denk gelirsem bakarım. Tutacağını düşünüyorum

Ayy bonişim izliyormuş hangi kısımda şuan dizi bir sahne hoşuma gitmedi benim onu diycemde