Kanal D Aşk ve Günah - Dizi Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,613
Puanı
1,061
55d48d56e50aa912789efaed.jpg

Kanal D'nin yeni ve iddialı günlük dizisi ilk bölümüyle bugün yayın hayatına başlıyor!

Yapımcılığını D Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Tekin Temel, Seren Deniz Yalçın, Türkan Kılıç’ın paylaştığı, senaryosunu Sema Tensi ve Suna Tensi’nin kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini Mustafa Kotan üstleniyor.

''Aşk ve Günah'' yeni bölümleriyle hafta içi her gün 16.00'da Kanal D'de!

Dizi ile ilgili yorumlarınızı ve fragman paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Nesrin favorim ne güzel ve atarlı kız. :D

Selena dizisinde Dilara rolünde olan kız da Zeynep karakteriyle varmış. :D

Az önce denk geldim 15-20 dakika izledim yani ne vadediyor bilemedim pek ama başrol kız fena değil. :D

Günlük dizi Kanal D'den sorulur hale geldi, iki dizisinede baktım bir eksik bulamadım. Ama bu dizi çok aşırı olmuş. Bu oyuncular ve mekanlar ile haftalık dizide olurmuş, takip edeceğim şu sıralar. :)

Son düzenleme:
Biraz baktım da başroldeki kız ne kadar itici kız ayaklı kötülük. :D Pek beğenmedim, Unutma Beni karşısında işi zor. :A

Evet Oğuz'un sevgilisi, Ali'nin manevi kardeşi oluyordu arkadaşın. :F Hiç sevezdim bana itici geliyordu acık ama çok çekti. .ss
İnşallah o çektiklerinin intikamını alır doğru kanalı seçmiş kendisi. :A

Akşam Güneşin Kızları'ndan sonra tekrarı var sanırım göz atarım biraz. :A

İnşallah o çektiklerinin intikamını alır doğru kanalı seçmiş kendisi. :A

Akşam Güneşin Kızları'ndan sonra tekrarı var sanırım göz atarım biraz. :A
Arkadaşının başına gelenler; küçükken evinden kaçırılmış. Kaçırdığı adam bu kızı satmış, tecav*z etmişler, sonra pavyona düşmüş annesine yıllar sonra kavuşacakkken annesini vurup öldürdüler... Nasıl alsın bunca şeyin intikamını?? 😱

Unutma beni gibi günlük dizilerin en zirvesinden ayrılıp böyle bir diziye gelmek... Bilemiyorum arkadaşın biraz saflığı var mıydı? :F Sen günlük dizi takip edemezsin. :A

Arkadaşının başına gelenler; küçükken evinden kaçırılmış. Kaçırdığı adam bu kızı satmış, tecav*z etmişler, sonra pavyona düşmüş annesine yıllar sonra kavuşacakkken annesini vurup öldürdüler... Nasıl alsın bunca şeyin intikamını?? 😱

Unutma beni gibi günlük dizilerin en zirvesinden ayrılıp böyle bir diziye gelmek... Bilemiyorum arkadaşın biraz saflığı var mıydı? :F Sen günlük dizi takip edemezsin. :A
😱 Ay yuh artık be tamam kızı pek sevmezdim ama bu kadar da olay da fazla üzüldüm resmen kıza. 😱 Günlük dizi entrikaları beni aşar bünyem kaldırmaz sanırım. ss

Ama nasıl oynamış diye ilk bölümüne göz atarım takip edecek değilim zaten beni reytingleri ilgilendirir sadece. :A