- Reaksiyon puanı
- 84,887
- Puanı
- 1,060
Gözümde canlandı.Birbirini gösteren Spider Man görseli.
Gözümde canlandı.Birbirini gösteren Spider Man görseli.
Daha çok yurt dışına hitap ediyor anlaşılan yoksa 2 kere bu sezon oynayan ikili niye üçüncü kez oynuyorBen bakmayı düşünmüyorum zaman kaybı.
Akıl tutulması bir durum. Asla ATV kitlesine hitap eden bir ikili değiller ve yurt dışı satışı da bir yere kadar sanmam ki çok düşük reytinglerle sezonu tamamlasın yurt dışı hatırına.Daha çok yurt dışına hitap ediyor anlaşılan yoksa 2 kere bu sezon oynayan ikili niye üçüncü kez oynuyor
13 bölüm görse yeter onlaraAkıl tutulması bir durum. Asla ATV kitlesine hitap eden bir ikili değiller ve yurt dışı satışı da bir yere kadar sanmam ki çok düşük reytinglerle sezonu tamamlasın yurt dışı hatırına.
Oooo bu yaz 2 kez partner oldular ha bu 3. oluyor gerisini sen düşün.13 bölüm görse yeter onlaraOyuncular da iyi para kaldıryordur
Dizilerin maliyetlerin artma sebepleri arasında başrollere verilen ücretler de gösteriliyor. Keşke yeni isimlere şans verilse daha ucuz maliyetle çekersin ama senaryolar hep aynı olduğu için bu kötü hikayeyii tanıdık isimlerle kapatıyorlar. Bu yurt dışı işi özellikle dizilerin kalitesini uzun vadede iyice düşürdüğünü düşünüyorum. Yurt dışında ilgi gören isimlerle diziler çekip satılsın diye aşağı yukarı benzer senaryolar yapmak.Oooo bu yaz 2 kez partner oldular ha bu 3. oluyor gerisini sen düşün.
Yurt dışı sebebiyle yenilere şans verilmiyor, çünkü şuan ekrandakiler tanınıyor orada ve piyasa onların elinde gibi bir şey. Astronomik rakamlar alıyorlar yazık günah.Dizilerin maliyetlerin artma sebepleri arasında başrollere verilen ücretler de gösteriliyor. Keşke yeni isimlere şans verilse daha ucuz maliyetle çekersin ama senaryolar hep aynı olduğu için bu kötü hikayeyii tanıdık isimlerle kapatıyorlar. Bu yurt dışı işi özellikle dizilerin kalitesini uzun vadede iyice düşürdüğünü düşünüyorum. Yurt dışında ilgi gören isimlerle diziler çekip satılsın diye aşağı yukarı benzer senaryolar yapmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?