Aşk ve Gözyaşı’nda Sürpriz Gelişme! | ATV

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
84,887
Puanı
1,060

ATV’nin hayal kırıklığı yaratan dizisi Aşk ve Gözyaşı bu hafta yayınlanmayacak!

Barış Arduç ve Hande Erçel’i başrollerde buluşturan fakat reytinglerde büyük bir hüsran yaşayan yapım senaryodaki aksamalar sebebiyle bu hafta ekranda olmayacak.

Aşk ve Gözyaşı yeni bölümüyle 31 Ekim Cuma akşamı ATV’de!

Belli ki 13'e kadar devam edecek. Sonra bitirilir gibi.

Reactions: 12.Adam
Zaten oldukça düşük giden reytingleri bu aranın ardından daha çok düşebilir. Dizinin çok ömrü yok gibi.

Her Cuma yazdıklarına göre daha yayında olacak. Zarar yapmıyorsa devam etsin tabi. Arka planda çalışanlar işinden olmasınlar.

Reactions: 12.Adam and Dante
1 reytingin altına düşse bile kolay kolay final yapmaz
Senaristler ve yönetmen ayrılınca geçen hafta iki bölüm birleştirildi, yeni ekip daha birkaç gündür çalışıyor. Öyle olunca bölümün yetişmemesi normal.

Her Cuma yazdıklarına göre daha yayında olacak. Zarar yapmıyorsa ^devam etsin tabi. Arka planda çalışanlar işinden olmasınlar.
reytinglerden bagimsiz - diziye dair kendi izlenimim ;
4.bolum den itibaren dizi -hikaye olarak bi tik ivme kazandi .
5.bolum ise bolumler arasindaki en dolu olan bolumdu .

dizi , dram duygusal tarafi olarak agir bir konuyu isliyorlar olusu yuzunden ,belki izlemesi albenili olmayabilir tv ekrani adina .
^ kanser konusu.

goreceli elbette .

^bencede umarim devam eder .

Reactions: Dosi
0 küsür reytinglerle dönüş yapar artık

Hande ecünnüsü ile 3. kez partner olmanın bedelini ödesin Barış oğlan.
Biz senle bas bas bağırdık bu dizi tutmaz diye

Barış’ın oyunculuğu Hande’den daha iyi, Dehşet Bey filminde gördük. Aksiyondan yürümesi gerekirken gitti bu diziyi seçti

Hande ile partner olmak uğruna harcamış oldu kendini romantik komedilerde

Reactions: serhatt
Her Cuma yazdıklarına göre daha yayında olacak. Zarar yapmıyorsa devam etsin tabi. Arka planda çalışanlar işinden olmasınlar.
Devam edecek. Dizinin yapımcısı benim hocamdı. Yakından takip ediyorum. Çok çok düşük olmadığı sürece 8 ile 10 bölüm, normal şekilde devam ettiği sürece 13 bölüm olacak.

Devam edecek. Dizinin yapımcısı benim ^hocamdı. Yakından takip ediyorum. Çok çok düşük olmadığı sürece 8 ile 10 bölüm, normal şekilde devam ettiği sürece 13 bölüm olacak.

yeni bolum de neler olacak bir sor^ 😛

latife bir yana, @Dosi nin de dedigi gibi - umarim en azindan 13'u gorur .

Reactions: TenTen and Dosi
Bizim gibi gurmeleri dinleselerdi böyle zarar etmezlerdi, kendileri kaybetti.

Reactions: Bully
Devam edecek. Dizinin yapımcısı benim hocamdı. Yakından takip ediyorum. Çok çok düşük olmadığı sürece 8 ile 10 bölüm, normal şekilde devam ettiği sürece 13 bölüm olacak.
Çok düşerse 13'u de görmez. Bunun örneklerini çok gördük.