'Aşk Mantık İntikam'da Kim Kimdir? | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,750
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FOX'un yeni dizisi 'Aşk Mantık İntikam'da kim kimdir?

Yapımcılığını No 9: Productions'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu, başrollerini İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in paylaştığı dizinin ilk bölümü cuma akşamı ekrana gelecek.

Senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal’ın Cunning Single Lady'den uyarladığı dizinin karakter detayları ise netleşti:

Esra Erten (Burcu Özberk):

Ozan Korfalı (İlhan Şen):

Çınar Yılmaz (Burak Yörük):

Çağla Yılmaz (Melisa Döngel):
Aşk Mantık İntikam, ilk bölümüyle cuma 20.00'de FOX'ta!

Reactions: Angelica
Gülin (Çağla) klişe olmuş ama en azından Ç*nar gibi kötü bir klişe karakter olmamış.

Esra da dizideki favori başrolüm olacak, belli.

Klişe olduğu ortada, zaten her yaz dizisi klişedir. Sorun klişe olmasına rağmen Çağla'yı sevip, antiliğinden Çınar'ı sevmemen.
Şu cümlenin yanlış olduğu gün gibi ortada, çarşamba günü gördük.

Gülin (Çağla) klişe olmuş ama en azından Ç*nar gibi kötü bir klişe karakter olmamış.
Antilik değil işte umursamaz cool erkekler ve iyilik meleği birisi, sence şimdi hangisi sevilir? (fanlık modundan çıkıp yazarsan sevinirim.)

Cam Tavanlar aralarından çıkan nadir dizilerden biri oldu.
Ama çoğu aynı işte?

Hiç biri sevilmez.

E hepsi dedin demin aa.

Taam taam inandım.
Genel hikaye de böylemiş.

Reactions: slhttnmtl
Eğer bir dizi uyarlanacaksa böyle diziler uyarlansın.
Burak için demiyorum, genel olarak iyi.
Tabi cast biraz iyi değil, ama olsun.
Burak var ve ben bunların fanı değilim ama dediğin gibi genel olarak iyi valla.

Kadrodaki çoğu oyuncuyu tanımıyorum ama Medyapım kadroları öyle çok tanındık isimlerden oluşmuyor, buna da Medyapım deyiver işte.
Hem kadın başroller, Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Mehmet Korhan Fırat ve Birgül Ulusoy yeter.

Reactions: Emre Ozansoy
Korhan Fırat demişken ben Esra'nın (Burcu) tanıdıkları olur diye düşünüyordum ama abisi çıktı. 😱

Zeynep Kankonde ve Günay Karacaoğlu cidden çok güzel bir tercih olmuş dizi için, Birgül Ulusoy'un karakterini görmeden bir şey diyemem.

Ben sana demiştim, hatta eniştesi mi ne dedin fragmana döndüm, orada Ozan için yüz milyon dolarlık eniştem diyordum, eh bizden de arada çıkıyor böyle şeyler.

Günay Karacaoğlu gelince Zeynep Kankonde gelmişti aklıma ve sonra algılarım açılınca onu da çok istemiştim, karşılıklı sahneleri olsa tadından yenmez.
Birgül Ulusoy komediye yakışıyor, karakteri de öyle olacaktır (umarım) Aşk ve Mavi ve AFK'de cidden çok iyiydi.

Yüz milyon dolarlık eniştem falan dediğinde ben işte yaranmaya çalışan bir karakter zannetmiştim, şirkete falan gitmesi de hiç aklıma getirmemişti.
Şaşırdım.

Karşılıklı sahneleri olmalı, olmak zorunda. O ikiliyi karşılıklı sahnelerde izlemek harika olur.
Aşk ve Mavi'yi izlemeyen ben AFK'yı da tam hatırlamayan ben Birgül Ulusoy'u bilmiyor.

Neyse çok iyi olmuş.
Kafe gibi bir dükkan yerine de ev yemekleri dükkanı iyi olmuş.

Ay evet evet, ciddi ciddi hayallerimden biri.
AFK'deki rolünü tam hatırlamıyorum ama komik bir karakter olması lazım, git birkaç tane de Birgül videosu aç izle, Hasibe'yle dizinin tüm komedi ihtiyacını tamamlıyorlardı.
Ah keşke Ayşegül Ünsal'ı da görsek artık.

En azından bu dizide klişe karakterleri süslü ve çekici şekilde anlatmayı başarmışlar Baht Oyunu gibi dümdüz de yazılabilirdi.