Aşk Mantık İntikam - Yayın Tarihli Tanıtım Fragmanı | FOX - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Aşk Mantık İntikam'ın tanıtım fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını Medyapım ve No Dokuz Productions'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu, başrollerini Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in paylaştığı; ülkemize 'Cunning Single Lady'den uyarlanan dizi izleyici ile buluşmak için gün sayıyıor.

'Aşk Mantık İntikam' 11 Haziran Cuma FOX'ta başlıyor!

https://twitter.com/x/status/1399047822654296064

Tarihli tanıtımın gelmesi ve dizimin olmadığı günde olması mükemmel, dizinin tanıtımındaki o sıcak hava da şans için yetti de arttı.

Umarım Burcu Özberk yeniden cumaları fiyasko yaşamaz, bu arada Korhan Fırat'ın canlandıracağı karakterin kafesi okunca aklıma Tufi geldi gözüme toz kaçtı.

Ve tanıtımda B*rak Y*rük'ün olmaması.

Son olarak sanırım Kefaret'in özeti daha çok izleniyor ki hemen 20.00'de vermişler.

Tarihli tanıtım geleceğinden emindim, çünkü geç kalmak istemiyor ekip.
Çok güzel oldu, umarım o güne başak dizi gelmez.

Burcu Özberk ve İlhan Şen çok uyumlu olacak gibi gözüküyor, ama Burak Yörük'te olsa çok güzel olurdu.

Reactions: Angelica
En iyisini yapmışlar valla, helal olsun tanıtım da mükemmel.

Onlarda sıkıntı yok, şimdi Burak'la Melisa partner mi oluyordu kardeş mi.

Bu Burcu'yu neden hiçbir dizisinde giydiremiyorlar. Hep aynı kişi ile mi çalışıyor kendisi. Fragman öncesi en merak ettiklerim arasındaydı. Ama fragman iki tık indirdi bu beklentimi.

Cumaya henüz yaz dizisi gelmemişti erkenden yer kapmak için gün basmışlar.
Bir hafta daha geç başlamalıydı Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar daha bitmemişken işi zor.

Biraz klişe ama eğlenceli bir tanıtım olmuş. Tufan'da varmış

Umarım tutunur dizi.

Klişe bir konusu var.
Tutar mı yorum yapamam.

Bu arada 2 ratingli SÇK dışında 3-4-5 alan tüm dizilerini harcayan FOX un diziye bakışını merak ediyorum.

Reactions: Emre Ozansoy
Burak ile Melisa'nın yakışıp yakışmamasına gerek yok, çünkü kardeşler.
Burcu ile yan yana olması gerekirdi.

Olay şirkete gelmese zaten olmaz ilk önce hikayeyi beğendim ama olayı hemen şirkete bağlamışlar,bir de bir kere kadın zengin olsun erkek onun şirketine çalışma zorunda kalsa artık baydı hep aynı senaryolar neyse yaz dizisi hiç izlemedim izlemeye de niyetim yok

Reactions: Doğan