Aşk Mantık İntikam'ın İlk Tanıtımı Ne Zaman Yayınlanacak?

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
59,613
Puanı
1,060
E2ft27vWEAEWC0t.jpg

FOX'un merakla beklenen yeni dizisi 'Aşk Mantık İntikam'ın ilk tanıtımı ne zaman yayınlanacak?

Yapımcılığını Medyapım ve No Dokuz Productions'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu, başrollerini Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in paylaştığı dizinin ilk tanıtımı bu akşam izleyici ile buluşacak.

'Aşk Mantık İntikam' çok yakında FOX'ta başlıyor!​

Bu hafta perşembe verselerdi ne iyi olurdu. Kanalın en yüksek reytingli işlerinden biri Mucize Doktor'da da gözükmüş olurdu Son Yaz'da da. Neyse umarım diyaloglu tatmin edici bir tanıtım gelir.

Bu hafta perşembe verselerdi ne iyi olurdu. Kanalın en yüksek reytingli işlerinden biri Mucize Doktor'da da gözükmüş olurdu Son Yaz'da da. Neyse umarım diyaloglu tatmin edici bir tanıtım gelir.
Bende bu kadar erken beklemiyordum. :A Son Yaz sezon finali olduğu için onun reklam arasında verilir diye düşünüyordum. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Adı falan anca belirlendi işte, gelecek tanıtım belki tarihli olabilir. :A
Aslında bunu tarihli verseler ne iyi olur, bir de şu adı bulmak için o kadar çok uğraştılar mı cidden. Bana söyleseler 2 günde daha iyi bir şey çıkarırdım konusuna göre ortaya. :A

Aslında bunu tarihli verseler ne iyi olur, bir de şu adı bulmak için o kadar çok uğraştılar mı cidden. Bana söyleseler 2 günde daha iyi bir şey çıkarırdım konusuna göre ortaya. :A
Bizim daha iyi bir şey bulacağımız kesin. :A Bence tarihli olacak gibi, Haziran'ın ikinci haftası Ada Masalı - Kahraman Babam ile başlar. :A