Senin de yol olmana ihtiyaç var,hadi bi yok ol
Onun koynuna git
Cinoda avrdı değilmi bu dizideAşk Maceraları 10.bölüm Fragmanı
Seliha Amirin başı dertte Ekip operasyondayken patlıyan bomba ve Bir mesaj cinodan
Aşk Maceraları 10.Bölümü Tehlike gerilim ve Aksiyon dolu bölümüyle Yenisuda @Çiğdem-
Yüz yüze yi seyretmedinmi nasıl polisiye dizi yazılır gerçekten çok fazla abartıyorlar gizemli kötü karakter olayını @Çiğdem-Cinoda avrdı değilmi bu dizide
Yabancı filmi biliyorum onumu diyorsunYüz yüze yi seyretmedinmi nasıl polisiye dizi yazılır gerçekten çok fazla abartıyorlar gizemli kötü karakter olayını @Çiğdem-
show tv de yayınlamıştı sinem kobal oynamıştı dizi mantık hatasından ikinci bölümden bitti @Çiğdem-Yabancı filmi biliyorum onumu diyorsun
Aaa tamam şimdi hatırladım cnmshow tv de yayınlamıştı sinem kobal oynamıştı dizi mantık hatasından ikinci bölümden bitti @Çiğdem-
çok mantık hatası vardı bir polis uyuşturucu operasyonunda ölüyor polisle çatışıp öldü diyorlar uyuşturucu çetesi kaçmış şehitliğe gömülmüyor ama aslında uyuşturucu çetesi öldürüyor adamı burda mantık hatası polis soruşturmalı hiç bir şey yapmıyorlar cino devreyr giriyor bankaya girip o uyuşturucu çetesi patronu kesik kol muş lakabı Onu almaya çalışırken bankada çatışma çıkıyor bir polis ölüyor ipek komiserin nişanlısı selenada oynayan ozan ölüyor dizide ekibe bari cansu demirci gizem güven dilara kurtulmuş @Çiğdem- iyi gecelerAaa gerek yok Selena dısında dizisi izlenmez onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?