kızlar sözkonusu olunca ben bileceğim tabi senin benden çok bilmen imkansızSen bilirsin
kızlar sözkonusu olunca ben bileceğim tabi senin benden çok bilmen imkansızSen bilirsin
küstahh !!kızlar sözkonusu olunca ben bileceğim tabi senin benden çok bilmen imkansız
TRT DE Bayılıyordu sanaaynı lafı @serhatt kertenkeleside söylemişti bende demiştimki benim giremeyeceğim bataklığa saplanmış kız asla trt izlemem diye
seyretmedim bu aralar yeni bir dizi dikkatimi çekti züleyhadan sonra kızımıda izler oldumkızım dizisinde tıfıl beroş varmış tıfıl beroşu herkese tavsiye ederim çok hüzünlü bakışlarıyla ağlatıyor yine bizi tıfılcan@xemrexxx @MasacRE- @denizz19 @serhatt @Yiğitt tıfıl beroşu kaçırmayın
@Çiğdem- sen izleme ordaki ecünnü leyla lydia tuğutluya saydırmanı istemem
izlerken ecünnüye bakmamak için çaba gösteriyorum ama tıfıl beroş bahane, leyla lydia şahane
@sokak sanati Paylaşmıştı Acunun kanalı sonucta kötü yola düşmüş dedimBuğra GÜLSOY VE Serhat TEOMAN şahane asıl leyla da kimmiş
O zaman savaş başlasın@sokak sanati Paylaşmıştı Acunun kanalı sonucta kötü yola düşmüş dedim
@destere de Acuna kaptırmak üzereyiz : (@xemrexxx
Solucanlar diye bir polisiye dizi yapabilirim gerçekte @Çiğdem- @destere@sokak sanati Paylaşmıştı Acunun kanalı sonucta kötü yola düşmüş dedim
@destere de Acuna kaptırmak üzereyiz : (@xemrexxx
Biz Çarpışma'yı bekliyoruz, seni de beklerizseyretmedim bu aralar yeni bir dizi dikkatimi çekti züleyhadan sonra kızımıda izler oldumkızım dizisinde tıfıl beroş varmış tıfıl beroşu herkese tavsiye ederim çok hüzünlü bakışlarıyla ağlatıyor yine bizi tıfılcan@xemrexxx @MasacRE- @denizz19 @serhatt @Yiğitt tıfıl beroşu kaçırmayın
@Çiğdem- sen izleme ordaki ecünnü leyla lydia tuğutluya saydırmanı istemem
izlerken ecünnüye bakmamak için çaba gösteriyorum ama tıfıl beroş bahane, leyla lydia şahane
Hadi Kıvanç neyse de Alperen kimO ecünnülerin olduğu dizi Kıvanç ve Alperen sayesinde tutacak haberin yok
Seninki efsane reis, tvdekilerden bin kat iyiSen benim yazdığım senaryoya nediyorsun
Geleceğin Kıvancı canım tanıştırayımHadi Kıvanç neyse de Alperen kimO kızların daha çok reytingi vardır
Geleceğin Kıvancına bak, Çukur sezon finalinde topu topu birkaç kişi geberdi, biri de buGeleceğin Kıvancı canım tanıştırayım
Sen gereksizlikte nirvanasın tatlım kimse senin eline su dökemezGeleceğin Kıvancına bak, Çukur sezon finalinde topu topu birkaç kişi geberdi, biri de buO kadar gereksiz görmüşler demek ki adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?