Çıkıyorum şimdi çok takılamıyorum foruma
Anlamaları için seyretsinlerÇıkıyorum şimdi çok takılamıyorum foruma
böylesi daha iyi olmuş en azından okumamak için bahanemiz oluyorBiz 13 ü beklemektense neden 13 ü 12 de anlatmıyor kı
13 Den sonra tekrar okuyacaksın bence şimdi oku kurtul bizim gibi ayollböylesi daha iyi olmuş en azından okumamak için bahanemiz oluyor
hepsini okuyamam zaten kısa bir özet geçerim her bölümden bir kelime okusam yeterli13 Den sonra tekrar okuyacaksın bence şimdi oku kurtul bizim gibi ayoll
seyretmedim bu aralar yeni bir dizi dikkatimi çekti züleyhadan sonra kızımıda izler oldum
Buğra GÜLSOY VE Serhat TEOMAN şahane asıl leyla da kimmişseyretmedim bu aralar yeni bir dizi dikkatimi çekti züleyhadan sonra kızımıda izler oldumkızım dizisinde tıfıl beroş varmış tıfıl beroşu herkese tavsiye ederim çok hüzünlü bakışlarıyla ağlatıyor yine bizi tıfılcan@xemrexxx @MasacRE- @denizz19 @serhatt @Yiğitt tıfıl beroşu kaçırmayın
@Çiğdem- sen izleme ordaki ecünnü leyla lydia tuğutluya saydırmanı istemem
izlerken ecünnüye bakmamak için çaba gösteriyorum ama tıfıl beroş bahane, leyla lydia şahane
Yüz yüze 2017 nin dizisi show tv de sinem kobal oynadi 2.bölümde final yaptı @Çiğdem- @destereseyretmedim bu aralar yeni bir dizi dikkatimi çekti züleyhadan sonra kızımıda izler oldumkızım dizisinde tıfıl beroş varmış tıfıl beroşu herkese tavsiye ederim çok hüzünlü bakışlarıyla ağlatıyor yine bizi tıfılcan@xemrexxx @MasacRE- @denizz19 @serhatt @Yiğitt tıfıl beroşu kaçırmayın
@Çiğdem- sen izleme ordaki ecünnü leyla lydia tuğutluya saydırmanı istemem
izlerken ecünnüye bakmamak için çaba gösteriyorum ama tıfıl beroş bahane, leyla lydia şahane
buğra gülsoy senin standart parlaklarından değil noldu yaw sen çıtayı düşürmüşsünBuğra GÜLSOY VE Serhat TEOMAN şahane asıl leyla da kimmiş
sinem kobalin bahtsızlığı kız selenadan sonra dizi tutturamadı
Buğra da Serhat'da parlak kaslı olsun olmasın ikisi de radarımdabuğra gülsoy senin standart parlaklarından değil noldu yaw sen çıtayı düşürmüşsünbuğrada kasdan çok oyunculuk ön planda dikkatini çekmesi ilginç olmuş
serhat teoman ı bugünün saraylısında izlemiştim genelde kötü karakterlere hayat veriyor burdada aynısı olacak sanırım
bugünün saraylısı dedimde benim cansu yani dizideki ayşenim bugünlerde ne işler çeviriyor @xemrexxx senin kulağın deliktir tombalak, kızın yeni dizisi yokmuydu
Hee bu arada senin Cansu bu akşam 20.00 de TRT1 de olacak aç izlebuğra gülsoy senin standart parlaklarından değil noldu yaw sen çıtayı düşürmüşsünbuğrada kasdan çok oyunculuk ön planda dikkatini çekmesi ilginç olmuş
serhat teoman ı bugünün saraylısında izlemiştim genelde kötü karakterlere hayat veriyor burdada aynısı olacak sanırım
bugünün saraylısı dedimde benim cansu yani dizideki ayşenim bugünlerde ne işler çeviriyor @xemrexxx senin kulağın deliktir tombalak, kızın yeni dizisi yokmuydu
kız giremeyeceğim bataklığa düşmüşHee bu arada senin Cansu bu akşam 20.00 de TRT1 de olacak aç izle
Sen bilirsinkız giremeyeceğim bataklığa düşmüşasla trt seyretmem
Trt deki dizide oynuyor Ayşen ciğin salı akşamlarıbuğra gülsoy senin standart parlaklarından değil noldu yaw sen çıtayı düşürmüşsünbuğrada kasdan çok oyunculuk ön planda dikkatini çekmesi ilginç olmuş
aynı lafı @serhatt kertenkeleside söylemişti bende demiştimki benim giremeyeceğim bataklığa saplanmış kız asla trt izlemem diyeTrt deki dizide oynuyor Ayşen ciğin salı akşamları))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?