Aşk mı? Para mı?

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
Sokak röportajları ekibi bu seferde Aşk mı ? Para mı ? diye sordular. İşte sokağın cevabı :

bu robortajta tek mantıklı konuşan 2:20 olan kısımdakı amcacığım olmuş diğerleri sadece saçmalamış :kiki::kiki:

bu para para diyen paralı erkeğe giderim diyen kadınları hergün haberlerde görüyoruz yarısı kocası tarafından bıçaklanıyor yarısı hergün akşamlara kadar dayak yiyor geri kalanlarda malesef insafsızca öldürülüyor hiçmi akıllanmıyoruz ben anlamıyorum paraymış para töbee töbee para için gidiyorlar allahın öküzüyle evleniyorlar ondan sonrada haberlerde ağlaşıp zırlıyorlar neymiş kocası onu dövüyormuş iyi yapıyor alll sana paraa işte hahahah bazıları herşeyi hak ediyor gerçekten bazılarına acımak içimden gelmiyor 🙂🙂
önce insan olucak önce adam olucak
en önemlisi budur adam beni sabahtan akşama kadar dövdükten sonra onun parası yerin dibine batsın ne anladım ben o zenginlikten yarın öbürgün öldürür bir kuyuya atar alın size para
oyüzden önce insan olucak zaten bir şekilde bana bakar ailemizi geçindirir huzur olucak huzurr gerisi hikayee bu para diyen bacılar dayak yedikten sonra habere çıkıp boşuna zırlamasınlar 🙂

Son düzenleme:
Bana sorsalar tabikide Aşk maddi bir şeyin önemi benim için sıfır.
Aşk bi duygudur ben hayatta bu duyguyu bir şey ile degistirmem Aşk dışı duygular da buna dağıl

şunuda eklemek istiyorum bu para diyen erkekler kadınları mal olarak gören erkeklerdir para demesinin nedeni istediğim akdını alırım istediğim kadını satın alırım mantık bu o mantıkla sen kendine eşmi alıyorsun yoksa malmı satın alıyorsun butür düşünen erkekler tarafından oyüzden hergün dayak yiyip öldürülüyor kadınlar
paraya önem veren kadın illa zengin adama gidicekse adamın braz huyunada dikkat etsin adamın azıcık huyuda iyi olsun yanı ama ben her istediğim kadını parayla alırım diyen bir adamla kesinlikle evlenmesin asla o adamdan kocalık göremez çünkü kadına eşi olarak bakmaz satı aldığı bir mal olarak bakar ve sonra zamanı gelince öldüürp bir kuyuya atar bunu hergün yaşıyoruz yaa bu dediğim olaylarıı hergün yaşıyoruz azıcık mantıklı olalım lütfen artık allah bize akıl veriyorsa azıcık kullanın şunu 🙂
🙂🙂
🙂

şunuda eklemek istiyorum bu para diyen erkekler kadınları mal olarak gören erkeklerdir para demesinin nedeni istediğim akdını alırım istediğim kadını satın alırım mantık bu o mantıkla sen kendine eşmi alıyorsun yoksa malmı satın alıyorsun butür düşünen erkekler tarafından oyüzden hergün dayak yiyip öldürülüyor kadınlar
paraya önem veren kadın illa zengin adama gidicekse adamın braz huyunada dikkat etsin adamın azıcık huyuda iyi olsun yanı ama ben her istediğim kadını parayla alırım diyen bir adamla kesinlikle evlenmesin asla o adamdan kocalık göremez çünkü kadına eşi olarak bakmaz satı aldığı bir mal olarak bakar ve sonra zamanı gelince öldüürp bir kuyuya atar bunu hergün yaşıyoruz yaa bu dediğim olaylarıı hergün yaşıyoruz azıcık mantıklı olalım lütfen artık allah bize akıl veriyorsa azıcık kullanın şunu 🙂
🙂🙂
🙂
Bana mı göndermeydi bu ? :T

Bende her zaman gözü kapalı PARA derdim :D
bennn kendi düşüncemi söylüyorum cnm ama benim genel görüşüm şu şekilde sana demiyorum para diyen erkekler istediğim kadını satın alırım düşüncesiyle konusuyor bu mantıkla asla değer vermez zaten türkiyede oyüzden hergün cinayetler işşleniyor ben erkeklere değil hemcisnlerime kadınlara kızıyorum para için allahın öküzüne gidersen dayakta yersin yarın öbürgün herif seni öldürülde yanı banada bir kaçkez evlenme teklifleri geldi hatta durumu iyi olan gayet iyi bir teklifte geldi nişanlanablirdim onunla bende düşümüştüm annemde ısrar ediyordu bana ama sevemediğim için kabul etmedim ben sevmediğim bir adamla asla bir hayat kurmam çocuk falan zaten yapamam kesinlikle sevmem lazım bir şekilde zaten geçiniriz önce bana insan gibi davransın gerisi hal olur yanı bu ülkede kimse açlıktan ölmedi ölmüyorda ben huzur arıyorum 🙂
🙂🙂
🙂