Bana mı göndermeydi bu ?şunuda eklemek istiyorum bu para diyen erkekler kadınları mal olarak gören erkeklerdir para demesinin nedeni istediğim akdını alırım istediğim kadını satın alırım mantık bu o mantıkla sen kendine eşmi alıyorsun yoksa malmı satın alıyorsun butür düşünen erkekler tarafından oyüzden hergün dayak yiyip öldürülüyor kadınlar
paraya önem veren kadın illa zengin adama gidicekse adamın braz huyunada dikkat etsin adamın azıcık huyuda iyi olsun yanı ama ben her istediğim kadını parayla alırım diyen bir adamla kesinlikle evlenmesin asla o adamdan kocalık göremez çünkü kadına eşi olarak bakmaz satı aldığı bir mal olarak bakar ve sonra zamanı gelince öldüürp bir kuyuya atar bunu hergün yaşıyoruz yaa bu dediğim olaylarıı hergün yaşıyoruz azıcık mantıklı olalım lütfen artık allah bize akıl veriyorsa azıcık kullanın şunu 🙂
🙂🙂
🙂
yok ben senin yazdığını bile görmemişim bu konuda çok doluyum braksalar akşama kadar konşurum yanı o soruyu iyiki bana sormadılar robortaj yapan adamı esir alırdım akşama kadar anlatırdım hahahBana mı göndermeydi bu ?
Bende her zaman gözü kapalı PARA derdimyok ben senin yazdığını bile görmemişim bu konuda çok doluyum braksalar akşama kadar konşurum yanı o soruyu iyiki bana sormadılar robortaj yapan adamı esir alırdım akşama kadar anlatırdım hahah
bennn kendi düşüncemi söylüyorum cnm ama benim genel görüşüm şu şekilde sana demiyorum para diyen erkekler istediğim kadını satın alırım düşüncesiyle konusuyor bu mantıkla asla değer vermez zaten türkiyede oyüzden hergün cinayetler işşleniyor ben erkeklere değil hemcisnlerime kadınlara kızıyorum para için allahın öküzüne gidersen dayakta yersin yarın öbürgün herif seni öldürülde yanı banada bir kaçkez evlenme teklifleri geldi hatta durumu iyi olan gayet iyi bir teklifte geldi nişanlanablirdim onunla bende düşümüştüm annemde ısrar ediyordu bana ama sevemediğim için kabul etmedim ben sevmediğim bir adamla asla bir hayat kurmam çocuk falan zaten yapamam kesinlikle sevmem lazım bir şekilde zaten geçiniriz önce bana insan gibi davransın gerisi hal olur yanı bu ülkede kimse açlıktan ölmedi ölmüyorda ben huzur arıyorum 🙂Bende her zaman gözü kapalı PARA derdim