'Aşk Laftan Anlamaz' Final Yapıyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,557
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

'Aşk Laftan Anlamaz' Final Yapıyor!

204b7122-20e8-45e5-807f-91c4802fe78a.jpg

Show TV'nin sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz'dan kötü haber geldi.

Başrollerini Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Demet Gül, Bülent Emrah Parlak, Süleyman Felek, Tuğçe Karabacak, Sultan Köroğlu Kılıç ve Nazan Diper'in paylaştığı yapım, ikinci kez gün değiştirmesine rağmen düşük reytingler almaya devam edince bu hafta yayınlanacak olan 31. bölümüyle ekranlara veda etme kararı aldı.

Aşk Laftan Anlamaz, final bölümüyle Pazar 20.00'de Show TV'de!

Kaynak: Ranini.tv
Orijinal formatta oku

31 bölüm gayet iyi bir rakam, gönül isterdi ki 40 olsun ama bu kadarmış. Ekibin emeğine sağlık. :bhr:

Hande Erçel ile Çağatay Ulusoy ikilisine dizi çekeceğiz. :A @xemrexxx

İkinci şansı iyi değerlendiremeyeceğini söylediğimde Show'a güvenip bana diss atmıştın, ama ertesi gün final haberi çıktı. Ne diyeceksin bu konuda? :A @mrt-06

Ya keşke 31 'in reytingine baksalardı , bence izlesemde 35'te bitebilirdi

Aslında bu haberi bekliyordu izleyici iyi bir diziydi sezon sonuna kadar oynayabilirdi ama olmadı tüm ekibin emeğine sağlık:)

Cumartesi gününden Pazar'a geçtiğinde biteceği az çok belliydi. Son bölümüyle de yüksek oranlar alamadı dizi. Yinede 31 bölüm iyi bir sayı. Hande Erçel'in daha iddialı bir diziyle ekranlara dönmesini bekliyorum. :)

Ya keşke 31 'in reytingine baksalardı , bence izlesemde 35'te bitebilirdi
31 in ne olacagi az cok belli gerek yok bence:F:F

Cumartesi gününden Pazar'a geçtiğinde biteceği az çok belliydi. Son bölümüyle de yüksek oranlar alamadı dizi. Yinede 31 bölüm iyi bir sayı. Hande Erçel'in daha iddialı bir diziyle ekranlara dönmesini bekliyorum. :)
Hande ercel kim Allah askina ya iddali dizinin onunla ne isi olur...