Hayat biraz sakar belliMurat'ın kardeşi Doruk'u sevemedim.
Murat ve Hayat'ın karşılaşması aynı Doktorlar'da Ela ve Levent'in karşılaşma sahnesine benzemiş. Onlar da taksiyi çekiştirmiş, orada tanışmıştı. @EFE UYSAL yine güzel bir benzetme
Çok birşey alamadım diziden şuanReklama girdi.
Dizi pek beni bağlamadı ilk dakikalarında, yaklaşık 40 dakikası geçti. Olay daha başlamadı, bölümün tamamını görmek lazım yorum yapmak için.
Seviyor sevmiyor ile hemen hemen konusu aynı resmen pisti olmuşlar . Arkadaşı ile aynı evi paylaşan kiz İş bulmaya çalışiyordur aşık olduğu adamın patron oldugu yerde işe başlar ama gerçek kimliğini saklar
Ben de bir şey alamadım, devamını izleyeyim ona göre devam mı tamam mı karar vereceğim.Çok birşey alamadım diziden şuan
Reklama girdi.
Dizi pek beni bağlamadı ilk dakikalarında, yaklaşık 40 dakikası geçti. Olay daha başlamadı, bölümün tamamını görmek lazım yorum yapmak için.
Bende öyle bakıcazBen de bir şey alamadım, devamını izleyeyim ona göre devam mı tamam mı karar vereceğim.
Hande oturmuş gibi duruyor da daha onu da tam göremedik. Hem sadece karakterler önemli değil, yaz dizisi tamam ama biraz da senaryo olmalı.Yiğit ben çok beğendim hande süperdi bu karakter cuk oturmuş resmen
bölümün sonuna kadar izle bence seveceksin😉
Hande Erçel çok güzelleşmiş @xemrexxx
Aman sen her diziyi beğeniyorsun, sana bakarsak ekrandaki her diziyi izleriz.öyle valla kıza bayıldım ben güneşin kızlarında bu kadar güzel
görünmüyordu gözüme burda bayıldım
Hayal de kimliğini sakliyor tek fark dediğin gibi yiğitle deniz çocukluk aşkı o kadar. Yoksa çalıştıkları yer aynı patronları sevdikleri kişi ikisi de iş arıyor ve buldukları yer sevdikleri adamın patron olduğu yer ve sektörleri moda ve kimliklerini gizliyorlar. Çok çok ortak nokta var tabiki seviyor sevmiyor orjinalinde senaryo olduğu için bu dizi herşeyi almamışSeviyor sevmiyor ile alakası yok bence seviyor sevmiyor az açıp izledim
zeynep çamın canlandırdığı deniz karakteri ile yiğit çocukluk arkadaşı hatta
çocukluk aşkı bu yüzdende kimliğini saklıyor
aşk laftan anlamaz da hayat karakteri memleketine dönmek istemiyor iş bulması
lazım işe giriyor konuları farklı
Hande oturmuş gibi duruyor da daha onu da tam göremedik. Hem sadece karakterler önemli değil, yaz dizisi tamam ama biraz da senaryo olmalı.Bakayım ilk bölüme karar veririm. Zaten çok dizi var, biraz göreceli bakmalıyım.
+1918172636636383939Aman sen her diziyi beğeniyorsun, sana bakarsak ekrandaki her diziyi izleriz.
Aman sen her diziyi beğeniyorsun, sana bakarsak ekrandaki her diziyi izleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?