Show Aşk Laftan Anlamaz - Dizi Yorumları

Şu Hande Erçel ne kadar tatlı bir kız ya. Şu çocukla öpüşme sahnesini gördüm [emoji2] Kız duygudan duyguya girdi bu kadar yetenekli olduğunu bilmiyordum.

Şu Hande Erçel ne kadar tatlı bir kız ya. Şu çocukla öpüşme sahnesini gördüm [emoji2] Kız duygudan duyguya girdi bu kadar yetenekli olduğunu bilmiyordum.
Aslında bu diziye çok yakışmış bir önceki dizide o kadarda uyumlu değildi sanki ama bu dizide hakikaten çok uyumlu olmuş

Aslında bu diziye çok yakışmış bir önceki dizide o kadarda uyumlu değildi sanki ama bu dizide hakikaten çok uyumlu olmuş
Şuana kadar hiç takip ettiğim biri değildi. Ama çok iyi bir oyuncu olduğunu iki dakikalık sahneye bakarak karar verdim ki sende beğenerek yanılmadığımı gösterdin. Diğer dizisini bilmiyorum ama herhalde piyasada yeni ondan dolayı yavaş yavaş pişiyor.

Kiraz Mevsimi'nde de Ayaz'ın babasını hortlatmışladı burda da copy pasteye devam ediyorlar. Hayat'ın arkadaşlarından birininde kardeşi çıkacaktır ilerleyen bölümlerde, yazık vallahi bunlara para veriyorlar birde.