Aşk Emek İster'de Hata !

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910

Show tv ekranlarında Pazar günleri yayınlanan MinT Prodüksiyon imzalı başrollerinde Furkan Palalı, Ekin Türkmen ve Müge Boz'un yer aldığı dizi geçtiğimiz pazar günü 8. bölümüyle ekranlara geldi.

Dizi Furkan Palalı'nın canladırdığı Demir karakteri zengin bir ailenin oğlu, yurtdışında eğitim gören Demir bir türlü diploma alamayınca Türkiye'ye geri döner. Babasının işlerin başına kendisini geçireceğini düşünür fakat başka bir kimlikle kendi fabrikasında işçi olarak işe başlar.

Burada Ekin Türkmen'in canlandırdığı Deniz karakterine aşık olur. Fabrikada herkes Demir Bey'i Emre Aktaş olarak bilmektedir.

Dizinin son yayınlanan bölümünde işçiler kafede otururken, Emre gelir. Deniz karakerinin söylediği söz ise izleyenleri şaşırtır.

"Aa Demir geldi !

İşte o sahne:

Tıkla

Mint Prodüksiyon bölümü yayınladıktan sonra bu hatanın farkına varacak ki, youtube kanalına yüklediği bölümde bu sahneyi kesti.

Son düzenleme:
Dizi genel olarak güzel ancak bazı sahneler darksaal senin dediğin gibi özensiz çekiliyor.

Neyse kı bıttı dızı

- - - Ekleme - - -

Neyse kı bıttı dızı

Çok büyük yanlış olmuş gerçekten. Çünkü, dizi bu hikayenin üzerine kurgulanmış.

Yalnızca bu da değil. Ben 2 hafta önce Pazar göz atarken 15 dakikada iki yanlış buldum. Keşke daha özen gösterseler dizinin sevenlerinin hatrına.

Aslında dizinin konusu çok iyi reyting alacak cinsten.Oyuncularda çok iyi.Hele ki Ekin Türkmen.Yapımcı biraz daha üzerine düşmeli.

Aslında dizinin konusu çok iyi reyting alacak cinsten.Oyuncularda çok iyi.Hele ki Ekin Türkmen.Yapımcı biraz daha üzerine düşmeli.

MınT yapım son zamanlarda kalıtesını dusurdu, evlılık okulunu cektıler yayından kalktı, ask emek ısterde arkadasların dedıgı gıbı cok ozensız cekılıyor sırf ekın turkmen ıcın ızlıyorum sevdıgım unlulerden bırıdır.

Bende arada bir göz atıyorum birşey olmayınca.Dizi zaten aniden daha yeni bölüm diye yayınlanırken sezon finali yaptı.Daha dikkatli olmalılar.

Başka hatalarda vardı son bölümde, ancak en barizi buydu. Hiç mi izlemiyorlar yayınlamadan acaba ?

Ekin Türkmen'in de bu hatayı yapmasını garipsedim, dizinin başından beri Emre diyor zaten, (Necip Usta filan yapsa daha normal karşılanabilir yine... )

Demir kelimesini kendi sahnelerinde duymuyordur bile.
O anda nasıl Demir diye aklına geldiyse...

Abi böyle bir hata nasıl yapılır anlamıyorum. Hadi senarist yanlış yazdı, oyuncu söylerken nasıl farketmez, yönetmen nasıl farketmez. Onları geçtim sette çalışan onca insan var hıçbirimi farketmez ya çok enteresan

8.bolumu ızlememıstım sımdı ızlım dedım muzıklerın hepsı Arka Sıradakıler dızısının muzıgı ustelık bu bolumde cok sık kullanılmıs. InsALLAH dıger muzıklerıde goruruz dızıde... Gercı apar topar sezon fınalı yaptı devam edıp etmeyecegı suphelı

Bende hatırlıyorum bu müzikleri....

Yenı sezonda dızıyı daha sık takıp edıcem sırf muzıklerı ıcın.
Hastasıydım Arka Sırdakılerın.

Furkan geldi dese hoş karşılanabilirdi.
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de Cemile, Erkan demişti Ali'ye.