'Aşk Ağlatır' Dizisine 5 Yeni İsim!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,682
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Show TV'nin yeni dizisi Aşk Ağlatır'a 5 yeni oyuncu!

Yapımcılığını MF Medya'nın üstlendiği, başrollerini Deniz Can Aktaş, Hafsanur Sancaktutan'ın paylaştığı Pelin Öztekin, Laçin Ceylan, Durul Bazan, Yağız Can Konyalı ve Oktay Çubuk'un kadrosunda yer aldığı, Taşradan İstanbul’a göç etmiş ve tek başına ayakta kalmaya çalışan gençlerin; vicdan ve aşkları arasında kalarak yaşadıkları çatışmanın hikayesini anlatacak olan iddialı yapımın kadrosuna son olarak Bartu Ben dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkan Sezin Bozacı, tiyatro sanatçısı Mutlunur Lafçı, son olarak Sen Sağ Ben Selamet filmide rol alan Hasan Küçükçetin, Deniz Altan ve Gülçin Güvenç dahil oldu.

sezin-bozaci-1716.jpg

mutlunur-lafci-5923.jpg

hasan-kucukcetin-880-kimdir_16_9_1519711367.jpg

gulcinguvencc448021275.jpg

Aşk Ağlatır yeni sezonda Show TV’de!

Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
Dizinin genç kadrosu daha tanındık, daha daha bilindik iken yan roller neden böyle isimler? Çoğu ismi tanımıyorum. Dizi için umudum gün geçtikçe azalıyor. Umarım tutar, Deniz, Yağız, Oktay için tutmasını istiyorum.

Dizinin genç kadrosu daha tanındık, daha daha bilindik iken yan roller neden böyle isimler? Çoğu ismi tanımıyorum. Dizi için umudum gün geçtikçe azalıyor. Umarım tutar, Deniz, Yağız, Oktay için tutmasını istiyorum.

Hasan küçükçetin çok iyi oyuncudur yaprak dökümü ve kaçakta özellikle kaçak dizisinde çok iyiydi izlersen göreceksin sende:D

Kadro neredeyse no name bir ekip, umarım tutar izlemeyi düşünüyordum ama galiba izlemeyeceğim. Hele bi ilk tanıtımı izleyelim. Şu diziyi yazın yayına sokup izleyici toplasaydı keşke Show...