Show Aşk Ağlatır - Dizi Yorumları

Rüzgar'ın babasının Ada ile bir bağlantısı var ve bence babası
Bana da öyle geldi. Dizi bu yönde de güzel ilerleyebilir. Ama Ada ile Yusuf'u bu kadar imkansızlaştırmasınlar artık. Cidden karşılıklı çok iyi oynuyorlar. Onlar beraberken de dizi ilerleyebilir bence.

Bu yorumunu şimdi gördüm. Sonuna kadar haklısın. Karakter çok kötü yazılmış.
Aslında bu kadın Avluda harika idi, bu dizide aşırı yapmacık duruyor.

Reactions: hayret bi şey
Bana da öyle geldi. Dizi bu yönde de güzel ilerleyebilir. Ama Ada ile Yusuf'u bu kadar imkansızlaştırmasınlar artık. Cidden karşılıklı çok iyi oynuyorlar. Onlar beraberken de dizi ilerleyebilir bence.
Ada ile Yusuf engel artık Yusuf o dağa çıkarsa engeli aşar fakat Yusuf'ta o yürek olmadığı için gidemez Nalan hanımı kıramaz

Ramo dizisiymiş o pardon bunu yazıyor sanıyordum.
Bu diziyi o uyarlayacak diye haberler çıktı hatta ben forumda Yelda Eroğlu yazıyor diye düzeltmeme rağmen kopya konular olunca hala Tayfun Güneyer yazıyor bazı konularda.

Ramo’yu da Yılmaz Şahin yazıyor.
Bakalım Muhteşem Yüzyıl ve Kösem’den sonra başarılı olabilecek mi.

Arkadaş konuyu daha önce açmak için kopyala + yapıştır yaptığından dikkat etmiyor öyle şeylere

Arkadaş konuyu daha önce açmak için kopyala + yapıştır yaptığından dikkat etmiyor öyle şeylere
Ne alaka? Ben genel olarak söyledim. Sen de dün Kuruluş Osman konusunu daha önce açmak için fragmanı bile eklemeden fragman konusu açmıştın.

Reactions: serhatt
Teşekkür ederim çünkü en ilk çıkan haberlerden hatırlıyordum.

Reactions: Özgür