Show Aşk Ağlatır - Dizi Yorumları

Sosyal medya yönetiminden gram anlamayan bir kanal...

Pazar günü yayınlanan bir dizinin etiketini neden bugünden paylaşırsanız?

çok iyi bir dizi oldu bence. hatta daha önceden askaglatir.com web sitesini aldım

Hikaye oldukça genişletilebilir istendiği takdirde umarım seyirci bu bölüme de gereken ilgiyi gösterip zirveyle taçlandırır.

Reactions: Emre Ozansoy

Bölüm çok güzel ilerliyor, beklenen itirafda geldi.. Yarın reytinglerde yine zirvede olacaktır.

Ah saf kız rolleri beni benden alıyor. Hala böyle karakterler yazılıyor senaryoda.

Ada-Yusuf ikilisi çok uyumlu. Hem de bayağı. Hem yakışıyorlar hem de karşılıklı iyi oynuyorlar. Yarın tüm gruplarda zirve bekliyorum.

Bölüm çok güzeldi Nalan beni sinir etti sevgilisi varken Yusufla oluyor ya sanırım o adamda dövdü
onu bakalım ne olacak o konuda ah Adam dayına inanman iyi olmadı ya bakalım haftaya neler olacak

3. BÖLÜM

Dizi gayet güzel gidiyor lakin şu basit olaylar beni benden alıyor. Mesela tesadüfler bu kadar sıkça olmamalı, Ada'ya bir şey olunca sokağın başından Yusuf belirmemeli. Yıl 2019, bunu aşalım lütfen. Final sahnesinde Mustafa'nın Ada'yı vurduğu sahne de artık bayan sahnelerden, silah ortada kalıyor Ada vuruldu büyük ihtimalle. Dizinin enerjisi güzel, başrol uyumları iyi. Biraz daha hızlı aksa hoş olur aslında.

Nalan da düşmüş, durumu epey kötü görünüyordu.

Reactions: armandos and mrt-06