hayret bi şey
Emekli
Senaristi tanımıyorum şu an@denizz19 senaristleri sen mi uyardın?Bölüm sonu bir mucize yaşandı daUmarım hevesimizi kursağımızda bırakıp haftaya çok kötü bir bölüm yazmazlar. En azından bir kaç bölüm Yusuf-Ada ikilisini izlememiz ilaç gibi gelecek.
Dün akşamki Çocuk'un efsane bölümünün düşüşünü gördükten sonra umudum kalmadı. Bu sistemde ne olursa şaşırmam bu saatten sonra... 2 dizi izliyorum adamakıllı onlarda bu durumda maalesef.Bu hafta umarım geçen bölümkü düşüşü telafi eder..
Azize'nin başlaması onu vurdu bu hafta da Güvercin başlıyor muhtemelen Aşk Ağlatır'ı etkileyecektir..Dün akşamki Çocuk'un efsane bölümünün düşüşünü gördükten sonra umudum kalmadı. Bu sistemde ne olursa şaşırmam bu saatten sonra... 2 dizi izliyorum adamakıllı onlarda bu durumda maalesef.
MaalesefAzize'nin başlaması onu vurdu bu hafta da Güvercin başlıyor muhtemelen Aşk Ağlatır'ı etkileyecektir..
12. BÖLÜM 2. FRAGMANI
@vadikızı @denizz19 @mrt-06 @hayret bi şey @armandos @Billy Kane @Ahmed @ozgur2113
Ayy sonda gelen Çicek olsun yaa
Umarım Çiçek'tir... Ama ben Rüzgar ve Ada gelir diyorum.
Star'ın dizisi çok etkileyecek sanırım. Sosyal Medya da sevmişe benziyor. TT olmuş şimdiden. Umarım çok düşmez
Star'ın dizisi çok etkileyecek sanırım. Sosyal Medya da sevmişe benziyor. TT olmuş şimdiden. Umarım çok düşmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?