Aşk-ı Memnu'nun senaryosunu değiştirttim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Nebahat Çehre, Cine 5'te yayınlanan "Yasemin Bozkurt'la Buluşma Noktası" programında ilginç açıklamalarda bulundu.

Nebahat Çehre, "Ölüm korkusu yaşıyorum, yok olmak beni ürkütüyor" dedi. Bu nedenle bir vasiyet hazırladığına da değinen Çehre, "Bu korkum nedeniyle vasiyetimde bütün organlarımı bağışladığımı belirttim" şeklinde konuştu.

Günümüz oyuncularına ve senaryolarına da değinen Nebahat Çehre, "Teklif olarak gelen senaryoları değerlendirirken öpüşme ve yatak sahnelerine dikkat ediyorum. Öpüşmem ve yatağa girmem" dedi.

Oynadığı dizilerde karakterin genç sevgili olmamasına da özen gösterdiğini belirten Çehre, "Mesela bu nedenle Aşk-ı Memnu dizisinin senaryosunu değiştirmelerini istedim. Aslında o karakterin genç bir sevgilisi olacaktı" dedi.

Uzun yıllardır aşk hayatında kimse olmadığını da söyleyen Çehre, "Yıllardır hayatımda kimse yok, inşallah bu boşluk bir gün dolar" şeklinde konuştu.

Bu yaşta öpüşmek ve yatağa girmek insanı gerçekten utandırır ki Nebahat Çehre'de öyle olsa gerek...

bu yaş için dememişki eski den de yapmamış şimdi de yapmaz gibicesinden demiştir kanımca

Kısacası utanıyor olsa gerek...

Bencede oyuncular bu tür sahneleri oynamamalilar.. Çünkü sonuçta insan ailesiyle izlemek istiyor bir diziyi