Bot kasma olsa youtube engeller. Öyle bi durum var mı bilmiyorum daEvet.
Koca koca adamlar küçük çocuklarla slime yapıyorlar.Ama bot kasıyorlar bence. Bu kadar kısa sürede bu kadar abona beni şaşırttı.
Bot kasma olsa youtube engeller. Öyle bi durum var mı bilmiyorum daEvet.
Koca koca adamlar küçük çocuklarla slime yapıyorlar.Ama bot kasıyorlar bence. Bu kadar kısa sürede bu kadar abona beni şaşırttı.
Çok aşırı artıyor ama hiç anlam veremiyorum. Baya hızlı. 3 Milyon izlenen videoları var.Bot kasma olsa youtube engeller. Öyle bi durum var mı bilmiyorum dabot olayı varsa kafalar neden yapmıyor? Benim yeğenimden yola cıkarsam izlenmesi gayet doğalo da bu tur videolar izler.
Ben takip etmiyorum öyle kanalları trending de göruyorum 1 gunde filan 200bin izlenmiş oluyor. 3m izlenen var mı gerçekten?😱Çok aşırı artıyor ama hiç anlam veremiyorum. Baya hızlı. 3 Milyon izlenen videoları var.
Şimdi baktımm 4.5 Milyon izlenmiş.Ben takip etmiyorum öyle kanalları trending de göruyorum 1 gunde filan 200bin izlenmiş oluyor. 3m izlenen var mı gerçekten?😱
Bir Muhteşem Yüzyıldan bir de bundan kartulamıyoruz geberemediler gittiler"Eğer Beni Tanıyosan, Ben Kendimi Taniyosam, Ben Bihtersem Eğer bu evlilik olmayacak"
Bihter Ziyagil - Firdevs Yöreoğlu konuşması bölüm 77
1.Sayfadakı yorumlar süperHala ilk günkü gibi etkileniyorum diziden
Aaa eskiden baya şeymiş mesala ilk sayfadakı yorumlar şuan yapılsa kan çıkar
Aaa eskiden baya şeymiş mesala ilk sayfadakı yorumlar şuan yapılsa kan çıkar
Aaa orası kesin ayoll forumdan geberip gitmişler ama şuan bile o mesajlara bir müdahale yapmak için içini yediğine eminimÖldürürdüm onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?