Kendi kendi eğlen sen, ben kabul etmiyorum öyle bir şeyi.Hala Beren fun clup'tayım, ölene kadar da öyle olacağım.
@Yiğitt ben @ozgur2113 demirbaş olarak bu hareketini kabul etmedik @xemrexxx gibi seni Beren Fun Cluptan attık asıl sen eğlen
Kendi kendi eğlen sen, ben kabul etmiyorum öyle bir şeyi.Hala Beren fun clup'tayım, ölene kadar da öyle olacağım.
hiç girmediğim yerden nasıl atıldım@Yiğitt ben @ozgur2113 demirbaş olarak bu hareketini kabul etmedik @xemrexxx gibi seni Beren Fun Cluptan attık asıl sen eğlen
Atalım herkesi, sen ben ve @ozgur2113 yeteriz birbirimize.@Yiğitt ben @ozgur2113 demirbaş olarak bu hareketini kabul etmedik @xemrexxx gibi seni Beren Fun Cluptan attık asıl sen eğlen
hiç girmediğim yerden nasıl atıldım
Benden önce korkudan Beren'i savunamıyordunuz, sayemde özgürsünüz. Yani @ozgur2113 oldunuz.2012 öncesinde kulüpteydin KVP'yi bitirdik diye. Sonra biz seni attık hal ve davranışlarından ötürü
Aslında sana da güvenim yok o yüzden @ozgur2113 ve ben kalsak daha iyi
beğeniyle fanlık arasındaki çizgi desterenin göbeği kadar2012 öncesinde kulüpteydin KVP'yi bitirdik diye. Sonra biz seni attık hal ve davranışlarından ötürü
Sonsuza kadar savunurum valla kraliçemi
Kösem zamanı kimse savunmamıştı bizden başka2012 öncesinde kulüpteydin KVP'yi bitirdik diye. Sonra biz seni attık hal ve davranışlarından ötürü
Ergen kitle derken?Ben hiç salladığını sanmıyorum birkaç Ergen kitle izlemiş
Ben hiç salladığını sanmıyorum birkaç Ergen kitle izlemiş
Yıl olmuş 2018 hala büyük efsane Aşk-ı Memnu'ya laf eden var.
Sen nasıl izledin ilginç bir de şimdi havalı havalı yabancı dizi izliyorum diyorsun demek ki klişesinYıl olmuş 2018 hala büyük efsane Aşk-ı Memnu'ya laf eden var.
Senin ayağına çelme takanlar olacaktır illakiSen nasıl izledin ilginç bir de şimdi havalı havalı yabancı dizi izliyorum diyorsun demek ki klişesin
@Yiğitt @sokak sanati teşekkürler olmamış için
@Dosi
Yerli dizileri zirvede bıraktım. Aşk-ı Memnu, Geniş Aile ve Leyla ile Mecnun ile.Sen nasıl izledin ilginç bir de şimdi havalı havalı yabancı dizi izliyorum diyorsun demek ki klişesin
@Yiğitt @sokak sanati teşekkürler olmamış için
@Dosi
Zirven onlarsa yazıkYerli dizileri zirvede bıraktım. Aşk-ı Memnu, Geniş Aile ve Leyla ile Mecnun ile.
Masum, Şahsiyet gibi yeni nesil internet harikalarını saymıyorum.
Dedi zirvesi Kırgın Çiçekler olan adam.Zirven onlarsa yazık
Benim zirvem Kırgın Çiçekler değilDedi zirvesi Kırgın Çiçekler olan adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?