''Aşk-ı Memnu'' Veda Bölümüyle Yine Ekranlarda...

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Ekranların unutulmaz dizilerinden biri olan ''Aşk-ı Memnu'' veda bölümüyle ekranlara geliyor!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Hilal Saral'ın üstlendiği; başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya, Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre, Nur Fettahoğlu, Zerrin Tekindor ve İlker Kızmaz'ın yer aldığı projenin 'Veda' bölümü bugün yeniden Kanal D ekranlarında hayat bulacak.

Tekrarlarıyla reytinglerde üst sıralarda yer alan ''Aşk-ı Memnu'' veda bölümüyle bugün 17.00'de Kanal D'de!

Asmalı Konak'tan sonra Türk televizyon tarihinin en çok reyting alan 2. finali olmuştu. Tabi bunu Haziran sıcağında başarmıştı.

Hayatımda bu dizi kadar gereksiz abartılan başka dizi görmedim.

İzliyeceğim TV'den dün de izledim bölümü

Bugün yine aklıma geldi konuyla. 3-4 sahnesini izledim yemek yerken muhteşemdi yine.

Rönesans tablosu kıvamında ki sahnenin, en anlamlı, en hüzün dolu sahnesinide profil resmi yaptım.

Diziyi bende izledim zamanında ama her tekrarında benzer konu açılması abartı cidden

Bihter'ın ölüm yıldönümünü her sene açılıyor mesela.
Bende 3 sezon herkesi çatlattan Kırgın Çicekler'imiz Songül'ün konusunu açacam
.
evli mutlu ve çocukluydu

Asmalı Konak'tan sonra Türk televizyon tarihinin en çok reyting alan 2. finali olmuştu. Tabi bunu Haziran sıcağında başarmıştı.
Beşir'in cenaze sahnesinde çok zevk aldım yine tövbe tövbe.
Pembe dizi oysa ki. Nasıl sevmezsin, anlamadım.

Bak "olmamış" üstüne "olmamış" da yemişsin. Yakıştıramamışlar sana.
çok başarılı dizi
Bugün yine aklıma geldi konuyla. 3-4 sahnesini izledim yemek yerken muhteşemdi yine.

Rönesans tablosu kıvamında ki sahnenin, en anlamlı, en hüzün dolu sahnesinide profil resmi yaptım.
Gönül rahatlığıyla bastım "olmamış" butonuna.

İzliyeceğim TV'den dün de izledim bölümü
İşte böyle bir dizi, böyle bir efsane... Gelmeyecek senin gibisi...

Pembe dizi oysa ki. Nasıl sevmezsin, anlamadım.

Bak "olmamış" üstüne "olmamış" da yemişsin. Yakıştıramamışlar sana.
İrrite oluyorum Ay Yapıma

Her duyguyu tatmışım mesajımda