artık bu konuya cevap vermiyorum ağır ab kişiliğime yakışmıyor senin gibi totale lafyetiştirmek
Hayırlısı canım yaaa.
artık bu konuya cevap vermiyorum ağır ab kişiliğime yakışmıyor senin gibi totale lafyetiştirmek
Totşlugunu yeni mi öğreniyorsun6 yıl öncede Vadi, Aşkı Memnu'nun yanında totaldi ama sen Vadi demişsin büyük olay.
Totşlugunu yeni mi öğreniyorsun@mrt-06 duydun mu bir kişi daha öğrendigittikçe çoğalıyoruz, büyüyoruz
my gitmesin öyle küçük kanala gitmişken düzgün bir kanala gitsinBu arada Beren'imi tebrik ederim#KARADAYI'mdan sonrabugun yarın Myde gider
Ben diyorum bunun özünde totoşluk var tek ab yanı my ama gel görki onu da abartıyorBen bu kadarını tahmin edemezdim. Düşünsene Aşkı Memnu gibi bir efsaneyi Vadi'ye tercih etmiş zamanında. Aman Tanrm didim.
Endonezyanın osn platformumy gitmesin öyle küçük kanala gitmişken düzgün bir kanala gitsin
kanalın face ve twitter sayfasını taip eden 1000 kişi bile yokEndonezyanın osn platformuadamlar kaliteyi biliyor platformda h o kanalları dolumy nereye giderse gitsin o platformda kalmaya çalişssin yoksa diğerleri daha düşük
Endenozyadaki internet yaygınlıgını biliyon mu? bizim ülede kazandiğin asgari ücretle orda kralsınkanalın face ve twitter sayfasını taip eden 1000 kişi bile yoktüm indviisonu beğenen 50 bin kişiaman kalsın onun yerine gelsin bizim flash tv de yayınlansın daha iyi
nerelere girdin öyleEndenozyadaki internet yaygınlıgını biliyon mu? bizim ülede kazandiğin asgari ücretle orda kralsınindivisionun aylık kaç para oldugunu bizim paraya cevirinternet kqç paradır Allah bilir
Ben diyorum bunun özünde totoşluk var tek ab yanı my ama gel görki onu da abartıyor
nerelere girdin öyleşimdi endonezyadan cristiano ronaldoyu beğenene 8 milyondan fazla insan insan deilhesaba bakne çektin be karadayıyı yücelticem diye
aynen facebook uygulamasını 57 milyon kiş ibeğenmiş türkiyede bile daha 16 milyonNe hızlı gelişen bi ülkeymiş
Phone demişaynen facebook uygulamasını 57 milyon kiş ibeğenmiş türkiyede bile daha 16 milyon
Ekli dosyayı görüntüle 39279
adamlar facebooku aktif şekilde kullanıyor sonuçta veirlere bakıyorum şu anPhone demiş100mb alip internete giren herkes beğenebilir bu bişiyi d2ğiştirmez 269 milyonluk ülkede
Cepten herkes girebiliyor tabiki aktif olarak kullanılacakadamlar facebooku aktif şekilde kullanıyor sonuçta veirlere bakıyorum şu anama vision 2 drama kanalı 400 beğeni bile değilboşuna çabalama yani cücük bir kanal bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?