"Aşk-ı Efsane" Dizisinden Muhteşem Dönüş ! | Dizinin Fragmanı Çıktı !

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
DİZİ KOLİK
YAPIM

sunar;

FavoriForumum'un ilk dönem dizisi "Aşk-ı Efsane" geri dönüyor !
Mary'nin çarıpıcı hayatının ele alındığı dizi 3. bölümüyle yayına ara vermişti ancak sevilen dizi muhteşem bir geri dönüş yapıyor.
İşte dizinin fragmanı;

SPONSORLARIMIZ

R PRODUCTİONS

Moderatörün son düzenlenenleri:
Her fragmanın altında da R Production çıkıyıo

R Production çok çalışıyo rakipsiz şu anda

Çok iyi olmuş. 2 dizi birden yazmak zor olsa gerek

Çok iyi olmuş. 2 dizi birden yazmak zor olsa gerek
Aşk-ı Efsane'nin senaryoları hazır, Forum'un Yolu-Anasayfa dizisininde ilk 3 bölümü bitti.

"Forum'un Yolu - Anasayfa" birkaç hafta içerisinde yayınlanacak. Aşk-ı Efsane biraz daha geç başlayacak.

Aşk-ı Efsane'nin senaryoları hazır, Forum'un Yolu-Anasayfa dizisininde ilk 3 bölümü bitti.

"Forum'un Yolu - Anasayfa" birkaç hafta içerisinde yayınlanacak. Aşk-ı Efsane biraz daha geç başlayacak.
Aşk-ı Efsanede de bizler oynayacak mıyız ?

Aşk-ı Efsanede de bizler oynayacak mıyız ?
Hayır.

Bu dizi özel bir dizi, karakterler yabancı. Forum için "Forumun Yolu - Anasayfa" dizisini hazırlıyorum. Ama o diziyi eminim okuduğunuzda sesli gülme bile değil kahkahaya boğulacaksınız. Önümüzdeki iki hafta içerisinde yayınlayacağım.

Aşk-ı Efsane'de kimse yok forumdan.

Up !

Fragman ve dizi hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.

Fragman gayet başarılı olmuş,karakterler çok iyi.Müzik fragmanla yazıların adeta bütünleşmiş bir namesi niteliğinde olmuş gayet başarılı.R Production'a teşekkürler,sana da tebrikler ve başarı devamı diliyorum

Teşekkür ederim.

Resimler ve yazılar benim seçimim. Tema konusunda da RevaN baya bir uğraştı. İyi bir fragman hazırladık. Dizide öyle olacak. Bekleyin, geliyoruz...

Teşekkür ederim.

Up !

Konuya pek ilgi gelmedi nedense.

Up !

Fragmanı izlemeyenler izleyebilir.

Güzel ve iyi olmus tanitim. Altindaki müzikde basarili ve heyecan verici olmus.