Dosi Co-Admin Katılım 10 Mart 2015 Mesajlar 89,497 Reaksiyon puanı 122,207 Puanı 1,060 14 Ağustos 2017 #21 Selimin ciddi dedigi olayi öğrenemedik ama Herkes mutlu sona ulasmis Deniz'in hayvan severliliği burayada yansimis Denize büyük ikramiyemi cikmıs Emeğine sağlik @Aserat diyaloglar harika, özelliklede Deniz'in her lafa atlaması
Selimin ciddi dedigi olayi öğrenemedik ama Herkes mutlu sona ulasmis Deniz'in hayvan severliliği burayada yansimis Denize büyük ikramiyemi cikmıs Emeğine sağlik @Aserat diyaloglar harika, özelliklede Deniz'in her lafa atlaması
Aserat Konu Sahibi Süper Mod. Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 86,188 Reaksiyon puanı 67,599 Puanı 1,061 Konum İstanbul 14 Ağustos 2017 #22 Dosi' Alıntı: Selimin ciddi dedigi olayi öğrenemedik ama Herkes mutlu sona ulasmis Deniz'in hayvan severliliği burayada yansimis Denize büyük ikramiyemi cikmıs Emeğine sağlik @Aserat diyaloglar harika, özelliklede Deniz'in her lafa atlaması Genişletmek için tıkla ... Esra ve Yusuf işini birlikte çözmek için Çiğdem'den yardım isteyecekti ama finale gireceğimiz için o topa hiç girmedim.
Dosi' Alıntı: Selimin ciddi dedigi olayi öğrenemedik ama Herkes mutlu sona ulasmis Deniz'in hayvan severliliği burayada yansimis Denize büyük ikramiyemi cikmıs Emeğine sağlik @Aserat diyaloglar harika, özelliklede Deniz'in her lafa atlaması Genişletmek için tıkla ... Esra ve Yusuf işini birlikte çözmek için Çiğdem'den yardım isteyecekti ama finale gireceğimiz için o topa hiç girmedim.