Mavera geç yayınlanıyordu ve Ramazandı üstelik 60dak bu daha farklı kıyaslamak doğru değil başka bir dizi ile kıyaslamak lazımReyting konusunda Mavera gibi olur bence.
Mavera geç yayınlanıyordu ve Ramazandı üstelik 60dak bu daha farklı kıyaslamak doğru değil başka bir dizi ile kıyaslamak lazımReyting konusunda Mavera gibi olur bence.
Reytingi çok düşük değildi bence geç yayınlandığı halde başka bir dizi aklıma gelmiyor.Mavera geç yayınlanıyordu ve Ramazandı üstelik 60dak bu daha farklı kıyaslamak doğru değil başka bir dizi ile kıyaslamak lazım
Aynen ikisi de güzele benziyor, bakacağım. Yorumlarız artık beraber.Müsait olduğun bir zaman izle mutlaka, güzel diziydi o da.Bunu da yorumlarız birlikte.
Hayatında yaptığın en anlamlı şey.Neyi sevip neyi sevmediğini çözdüm artık.
Para pul için her şey.Adamın bakılacak yanı kalmamış ki, cazibe merkezi seksi adamı imama çevirmişler.
Valla ya ne hallere soktu kendiniAşkım Burak'ım ne hallere düşmüş.
Değer mi be...Para pul için her şey.
Kariyerine j..lo olarak devam etmeyecekse değer.Değer mi be...
O nerden çıktı be ? 😵Kariyerine j..lo olarak devam etmeyecekse değer.
Oradan çok para geleceği için değmez ama onun dışında çok para getirecek bir şey olmayacağı için.O nerden çıktı be ? 😵
İyi müşteri toplar ama müşteri memnuniyeti de iyi olurKariyerine j..lo olarak devam etmeyecekse değer.
Baş müşteri de belli.İyi müşteri toplar ama müşteri memnuniyeti de iyi olur
Saçmalama be başka dizi mi kalmadı, kim bilir ne teklifler geldi de Burak bunu seçti farklılık olsun diye.Oradan çok para geleceği için değmez ama onun dışında çok para getirecek bir şey olmayacağı için.
Kim bilir diğerleri 3 5 kuruş verirken bunlar kaç milyar verdi.Saçmalama be başka dizi mi kalmadı, kim bilir ne teklifler geldi de Burak bunu seçti farklılık olsun diye.
Ay bilmiyorum ama bu şekilde bir diziyle döndüğü için izleyemeyecek olmam beni üzdü...Kim bilir diğerleri 3 5 kuruş verirken bunlar kaç milyar verdi.(yeni parayla)
Oğlum var, Üç Kız Kardeş falan var. Oradakilerle idare et. Bu zaten çok dayanamaz gibi.Ay bilmiyorum ama bu şekilde bir diziyle döndüğü ve izleyemeyecek olmam beni üzdü...
Her parlağın yeri ayrı, ben Burak’ı izlemek istiyorum.Oğlum var, Üç Kız Kardeş falan var. Oradakilerle idare et. Bu zaten çok dayanamaz gibi.
O zaman Alperen gibi o bu demeden dalacaksın.Her parlağın yeri ayrı, ben Burak’ı izlemek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?