Ben ona şaşırmadım ya Osman Sınav-aksiyon işi ve ATV olunca bekliyordum.Cumaya tek bir şok sığar onu da Yalnız Kurt yaşattı tekrarı olmaz.
Ben ona şaşırmadım ya Osman Sınav-aksiyon işi ve ATV olunca bekliyordum.Cumaya tek bir şok sığar onu da Yalnız Kurt yaşattı tekrarı olmaz.
Keşke bunu da gece mece yayınlayıp kurtulsalardı.Ramazan ayında büyük ihtimalle Hay Sultan'ı yayınlarlar.
Süresi bir saat olacak denen iş bu muydu? Haftada iki bölüm yayınlansa ve sezon sonuna bitse güzel olur bence, tadında ve iyi oranlarla.26 bölüm sürecek denilmişti. Sonrasında da yeni bir seriye, 'Hekim Akşemsettin'e geçecekler.
Daha başlamadan iyi oranla bitmesini dilemen çok tatlı.Süresi bir saat olacak denen iş bu muydu? Haftada iki bölüm yayınlansa ve sezon sonuna bitse güzel olur bence, tadında ve iyi oranlarla.
Öngörülü bir insanım, senin gibi ortada olan şeyleri bile inkar eden biri değilim.Daha başlamadan iyi oranla bitmesini dilemen çok tatlı.Hani sanki başlamış, reytingleri çok güzel gelmiş de böyle bitsin der gibi.
Burak'ın Burak'lığından eser yok, hiç işim olmaz.Aboo Ramazan'da yayınlanmayacak mıydı bu dizi. Bu arada fazla mı hızlı olmuşlar ne.
@serhatt başından kalkma artık cuma günü.
Hiç bir fikrim yok o konuda, süresi 1 saat olan yanlış hatırlamıyorsam Hay Sultan'dı.Süresi bir saat olacak denen iş bu muydu? Haftada iki bölüm yayınlansa ve sezon sonuna bitse güzel olur bence, tadında ve iyi oranlarla.
Savaş, yaralanma ayağına falan üstü başı açılırsa görürüm.Burak'ın Burak'lığından eser yok, hiç işim olmaz.
O zaman da sahnelerine bakıp düşerim...Savaş, yaralanma ayağına falan üstü başı açılırsa görürüm.
Baktığın ekrana yapışıp kalma da.O zaman da sahnelerine bakıp düşerim...
Adamın bakılacak yanı kalmamış ki, cazibe merkezi seksi adamı imama çevirmişler.Baktığın ekrana yapışıp kalma da.
İzlemeyecegini tahmin etmiştim.Burak'ın Burak'lığından eser yok, hiç işim olmaz.
Türü benlik değil.İzlemeyecegini tahmin etmiştim.
Sen gelmeden tahmin ettim izlemeyecegini.Türü benlik değil.
E bir zahmet.Sen gelmeden tahmin ettim izlemeyecegini.
Neyi sevip neyi sevmediğini çözdüm artık.E bir zahmet.
Reyting konusunda Mavera gibi olur bence.Ağır duruyor bence o kadar yüksek reytingler almayacak
Müsait olduğun bir zaman izle mutlaka, güzel diziydi o da.Yorumlaşırız o zaman, ben onu izlemedim.
------
O dizinin harika olacağını düşünüyorum ama fiyasko da çıkabilir bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?