Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli - Yayın Tarihli Tanıtım Fragmanı | TRT 1 - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,469
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

TRT 1'in yeni dizisi 'Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli'nin yayın tarihi belli oldu, ilk tanıtımı yayınlandı!

Yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, senaryosunu İsa Yıldız'ın kaleme aldığı ve başrolünde Burak Sevinç'in yer aldığı dizinin ilk bölümü 11 Şubat Cuma günü izleyici ile buluşacak.

Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli, 11 Şubat Cuma gününden itibaren her Cuma 20.00'de TRT 1'de!
https://twitter.com/x/status/1489297718883360775

Reactions: Angelica
Çok güzel bir ilk tanıtım olmuş. TRT1'in 'Aşkın Yolculuğu' serisini beğeniyorum, güzel işlere imza atıyorlar. Kaç bölüm sürecek acaba, tek sezon mu yoksa duruma göre mi devam edecek?

Çok güzel bir ilk tanıtım olmuş. TRT1'in 'Aşkın Yolculuğu' serisini beğeniyorum, güzel işlere imza atıyorlar. Kaç bölüm sürecek acaba, tek sezon mu yoksa duruma göre mi devam edecek?
26 bölüm sürecek denilmişti. Sonrasında da yeni bir seriye, 'Hekim Akşemsettin'e geçecekler.

Reactions: Yiğitt
Burak Sevinç eski dizisine rakip oluyor. 😱 Neyse Kırmızı Oda'nın ölüsü bile bu diziyi geçer.
Ne oluyorsa bu büyük konuşmandan oluyor.
Sonuç ne olur bilemem ama olur da KO'dan 1 grupta bile fazla izlenirse o zaman bu mesajını hatırlatıp yine morarmanı keyifle izleriz.

Kırmızı Oda'ya bitirici darbe geliyor, Acun Beyciğim mutludur.
Bitirip yerine Survivor koymayı bekliyordur dört gözle.

Reactions: 12.Adam
Bu dizi TRT 'nin dijital platformu için çekilmiyor muydu en son

Aboo Ramazan'da yayınlanmayacak mıydı bu dizi. Bu arada fazla mı hızlı olmuşlar ne.

@serhatt başından kalkma artık cuma günü.
@serhatt Bu diziyi izler mi ki? Entrika yok bunda.

@Emre Ozansoy Ben izleyeceğim sanırım Mavera dizisini düzgün izleyememiştim böyle bir diziye ihtiyacım var şu zamanda. Vergilerimiz çöpe gitmedi, çok şükür.

Reactions: slhttnmtl
@Emre Ozansoy Ben izleyeceğim sanırım Mavera dizisini düzgün izleyememiştim böyle bir diziye ihtiyacım var şu zamanda. Vergilerimiz çöpe gitmedi, çok şükür.
Aşkın Yolculuğu serisini seviyorum, Yunus Emre'yi de izlemiştim bunu da izlerim büyük ihtimalle bende.

Reactions: Emre Ozansoy
Ne oluyorsa bu büyük konuşmandan oluyor.
Sonuç ne olur bilemem ama olur da KO'dan 1 grupta bile fazla izlenirse o zaman bu mesajını hatırlatıp yine morarmanı keyifle izleriz.
Kıbrıs Zafere Doğru'dan pek farksız gitmez 2-3 reyting kafi.
Öyle bir şey olursa o reytingler doğal yolla alınmıyor demektir.

Reactions: Özgür
Kıbrıs Zafere Doğru'dan pek farksız gitmez 2-3 reyting kafi.
Öyle bir şey olursa o reytingler doğal yolla alınmıyor demektir.
TRT'nin tarihi dizileri iyi başlıyor genelde. Kıbrıs da geçen sezon iyi oranlarla başlamıştı.

Zaten hep öyle olur.