Aşkın Tarifi - Tanıtım Fragmanı | Yeni Dizi - Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,692
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
e0zx3byxeai8y8d_auto_x2-jpg.101973

Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Aşkın Tarifi'nin ilk tanıtımı yayınlandı!

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Deniz Koloş'un oturduğu, başrollerini Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk'ün paylaştığı dizi; Fransız mutfağında uzman Gaziantepli bir şefin heyecan dolu aşk hikayesini seyirciyle buluşturacak.

'Aşkın Tarifi' Haziran'da Kanal D'de başlıyor!

• Beğendim
  • Olmamış
Reactions: Angelica and NES
Tam beklediğim gibi olmuş. :A Bunun da ilk bölümüne şans vereceğimi düşünmüyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: NES
Güzel bir tanıtım olmuş, ilgi çekici görünüyor. Başroldeki kızı ilk kez görüyorum ama sanki daha önceden de izlemişim gibi, tanıdık bir siması var ve ekranlara da yakışıyor. Ben izlemeyi düşünmüyorum, yolu açık olsun şimdiden. :X

İlk fragman için iyi değil. İlgi çekici birşey yok.
Zaten 1-2 yaz dizisi dışında hiçbirisi tutmayacak yine.

Müzik sağolsun yaz dizisi mi dram dizisi mi belli değil :A Yeni sezona kalmaz diye düşünüyorum.

Cem Davran ve Yasemin Çonka en sevdiğim isimler.Yıllar sonra gene birlikte oynuyor.Yılar önce aynı dizideydi.

Dizi mutfaktan çok normal bir yaz dizisi gibi. Yazın en iddiasız işlerinden ve fragmanlarından biri de bu.

Ben izlemem ama fragmandan bir sıcaklık hissettim. Yaz sezonunun en ilgi çeken dizisi olabilir bence.