'Aşkın Tarifi' Dizisinin Genel Hikayesi Belli Oldu! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,582
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Aşkın Tarifi'nin genel hikayesi belli oldu!

Yapımını NTC Medya'nın, yönetmenliğini Deniz Koloş'un üstlendiği, kadrosunda Kadir Doğulu (Fırat), Yasemin Çonka (Sultan), Alper Saldıran (Taylan) ve Cem Davran'ın (Hazım) yer aldığı dizinin hazırlık çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Fransız mutfağında uzman Gaziantepli bir şefin heyecan dolu aşk hikayesini seyirci ile buluşturmaya hazırlanan dizinin genel hikayesi ise şöyle;
Aşkın Tarifi, yakında Kanal D'de başlıyor!

Konusu güzel görünüyor, gına getiren yaz dizisi konularından farklı ve hoş. Fragmanları görmeden bir şey söylemem ne kadar doğru bilemiyorum ama en azından bi ilk bölümüne şans veririm.

Reactions: Emre Ozansoy
Konusu güzel görünüyor, gına getiren yaz dizisi konularından farklı ve hoş. Fragmanları görmeden bir şey söylemem ne kadar doğru bilemiyorum ama en azından bi ilk bölümüne şans veririm.
Benim de bu diziden umudum yoktu ama konusu şaşırttı.
Kadın başrol ve fragmana göre bakarım gibi bende.

Reactions: slhttnmtl
Benim de bu diziden umudum yoktu ama konusu şaşırttı.
Kadın başrol ve fragmana göre bakarım gibi bende.
Kadir Doğulu geçenlerde Magazin D'ye çıkmıştı ve orada da biraz bahsetmişlerdi, oradan bi heyecanlandım.
Dizi tutmaz da yapacak bir şey yok, izleyeceğim herhalde.

Kadın başrol de önemli aslında da şu dizi için gram umursamıyorum ya da şuanlık.

Sönük bir partneri olacak gibi geliyor.

Gerçek aşk, tarifsiz aşk, tarifi olmayan aşk, tarifi bulunamayan aşk bla bla

Bu diziyi hatırlattı konusu

Videoya şimdi baktım da merak ettirici bir video olmuş.
Kış sezonuna sarkacağını düşünmüyorum, ama yaz sezonunda kendine yetecek oranlar alır.

Videoya şimdi baktım da merak ettirici bir video olmuş.
Kış sezonuna sarkacağını düşünmüyorum, ama yaz sezonunda kendine yetecek oranlar alır.
Aslında ağustos gibi final yapsalar çok güzel olur da eylül ortası veya ekim başına kadar gider.
Reyting konusunda da çoğu yaz klasik olarak gördüğümüz Total'de 4, AB'de 2-3 reyting alan dizilerden olur diye düşünüyorum.

Ağustos çok erken olur, ama ihtimali var. Zamanında Darısı Başımıza'yı bitirmişti Show.

O civarlarda gider gelir. Bu yazın konuşulan dizisi Camtavanlar ve Ada Masalı olur.

Ağustos çok erken olur, ama ihtimali var. Zamanında Darısı Başımıza'yı bitirmişti Show.

O civarlarda gider gelir. Bu yazın konuşulan dizisi Camtavanlar ve Ada Masalı olur.
Eylül'de çok düşer bence. Adı kirlenmeden final yapsın işte 10 bölüm yayınlanmış olur diyeceğim de azmış o ya 14'ü görsün bari.

2019 yaz sezonu gibi bir yaz sezonu bekliyorum. Söylediğine de katılıyorum.

Naz soyluer karakterini kim canlandıracak acaba?
Oldukça merak konusu.

Reactions: Angelica