Hit sayısına bağlıydı 5 mesaj da 50 hitle 1 rtg di mi acep ?Peki Reyting Nasıl ölçülüyor biliyon mu bence 3-4 alacak
Hit sayısına bağlıydı 5 mesaj da 50 hitle 1 rtg di mi acep ?Peki Reyting Nasıl ölçülüyor biliyon mu bence 3-4 alacak
Benim için hesaplarmısın kaç olduğunuHit sayısına bağlıydı 5 mesaj da 50 hitle 1 rtg di mi acep ?
Benim için hesaplarmısın kaç Reyting olduğunuHit sayısına bağlıydı 5 mesaj da 50 hitle 1 rtg di mi acep ?
1.ilişki durumu evli@Seviyor sevmiyor şey senin en sevdiğin ne en sevdiğinden en kötüsüne kadar
Benim için hesaplarmısın kaç olduğunu
1.kurtlar vadisiBenim için hesaplarmısın kaç Reyting olduğunu
Arkadaşlar hadi konuyu çoşturalım
1.ilişki durumu evli
2.no 309
3.yüksek sosyete
4.seviyorsevmiyor
5.kiralık aşk
Nerelisin ben İstanbul1.kurtlar vadisi
2.no 309
3.yüksek sosyete
4. Hayat şarkısı
Bende İstanbul yaşım 16Nerelisin ben İstanbul
Benim yaşım 15 Te nerede yaşıyonBende İstanbul yaşım 16
İstanbul'da tatilde fetih iye ve Ankara'ya gittimBenim yaşım 15 Te nerede yaşıyon
Ben Bodrum dayım yakın İstanbul'a geççemİstanbul'da tatilde fetih iye ve Ankara'ya gittim
Arkadaş olduk muBen Bodrum dayım yakın İstanbul'a geççem
Tatilde pronozköy ve İstanbul'daydım
MesajlaPeki Reyting Nasıl ölçülüyor biliyon mu bence 3-4 alacak
LACİVERT TEKRAR BAŞLADI Perşembe günü o benim dizime taktı ben ne zaman gününü değiştirsem denizz19 da değiştiriyor en azından halkın polisi pek fazla düşmedi gibi hissediyorum en azından bir tanesi yükselişte oda pazartesi yayınlandı diyeDizinin ilk bölümü 4-5 alsa yeter dizi 5+aldığı sürece kesin devam eder zaten daha böyle ilgi olduysa ve lacivert Te yok Zaman'la 7-8 reytinglere yükselir
Sence ben kaçlı reytinglere yükselirim en fazla sence senin halkın polisi 5 E yükselebilir 4 almıştınLACİVERT TEKRAR BAŞLADI Perşembe günü o benim dizime taktı ben ne zaman gününü değiştirsem denizz19 da değiştiriyor en azından halkın polisi pek fazla düşmedi gibi hissediyorum en azından bir tanesi yükselişte oda pazartesi yayınlandı diye
3 e düştü o bence halkın polisi oda ben tüm ekibi kaybettirmesem o patlamadan sonra yani rehin alındılar istihbarat rehin aldı suriye ve rus istihbaratı bide emre hannibaloğlu olayı olucak resmen bu forum organ yemeleri felan çok seviyorSence ben kaçlı reytinglere yükselirim en fazla sence senin halkın polisi 5 E yükselebilir 4 almıştın
Ben kaça yükselerim sence3 e düştü o bence halkın polisi oda ben tüm ekibi kaybettirmesem o patlamadan sonra yani rehin alındılar istihbarat rehin aldı suriye ve rus istihbaratı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?