Aşkın Kurası 1.Bölüm

Seviyor sevmiyor

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
152
Puanı
55
Aslı Küçüksu çok çirkin şişko bir kızdır ve Aslı kereme aşk itiraf eder ve kerem onunla şüşko diye dalga geçer ve aradan 5 yıl geçer ve Aslı çok güzel bir kız olur ve kerem evleneceği akşam sevgilisi selin onu terkeder ve Kerim onu unutmak için bol. Çapkınlık yapar ve bol maç izler annesi safiye hanım kalb krizi geçirir ve hastanede 6 ay içinde öleceğini söylerler ve Safiye'nin Kerim den tek vasiyeti bir kızla evlenmesidir ve Kerim İ ailesi evlenemediği için falcı ya götürürler ve Kerim birisini üzdüğü için o da Mutlu olamaz ve Kerim üzdüğü kişiyi aramaya başlar Aslı içözü ile buluşur oda aynı çirkinlikte ve şişkoloktaydı kabadayı sert bir kadın olur ve Ada'm döver ve taksi ile kaçarlar ve sıra gelen Aslı Pamuk ile görüşür o da yılışık çıkar ve son olarak Aslı Küçüksu ile görüşür ve ona görür görmez aşık olur kendini affettirmeye çalışır Aslı'nın tek bir istedeği vardır ve onun yemekçisinde ve stilcisinde çalışmasıydı Kerim her ne kadar çabalasada aslı o bürtürlü affetmeyeceğini söyler ve Kerim annesi müvletini görsün diye kabul eder

Son düzenleme:
@Seviyor sevmiyor güzel olmuş ama yanlış zamanda yayınladın pazar günü açıklanıcak reytingleri ve çok güçlü bir yarışmaya çarptın benim Albümünün sonuçlarına

Diziyi çok merak ettim bakalım okuycam şimdi

Diziyi çok merak ettim bakalım okuycam şimdi
Hadi yorumunu bekliyorum

Dizi gayet güzel ve çok iyi olmuş bence tatlı intikam havası vardı ama keşke yazın başlasaydı eğer yazın romantik komedi olduğu için daha çok tutulabilirdi ama iyi bir yanıda var forumda diğer dizilerden sıkılan varsa buna akacaktır büyük ihtimalle

dizi müthiş olmuş valla tempo çok iyiydi hiç sıkmadı ya Bi de gerçekler De olabile crk şeyler

Son düzenleme:
Dizi şahane olmuş valla tempo çok iyiydi yani gerçekten güzel bir romantik komedi olmuş konuyu çoşturalım mı

Son düzenleme: